Wysłany: Czw Lis 13, 2014 19:06 [R75] Gril z klubowym logo
Witam
Pisałem kiedyś o klubowym emblemacie na gril. Wykonałem prototyp takiego emblematu. Teraz przerobiłem gril i dodałem znaczek. Siatka ze stali nierdzewnej, wgłębienie po firmowym logo wypełnione i pomalowane. Proszę o opinie.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 13, 2014 19:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sorry, ale ja jestem na nie Jeszcze logo jak dla fanatyka to ujdzie, ale ta kratka nie widzi mi sie w tym aucie. Ale to moje osobiste zdanie tylko
Za to jeśli chodzi o kwestię wykonania, to bardzo estetycznie to wygląda na fotkach. Ładnie spasowane itp. Przynajmniej nikt Cię o Agro-Tjuning nie posądzi
Witam
Wyskakującą rączkę zablokowałem. Klapę można otworzyć palcem, jak w wielu modelach, ja zrobiłem kluczyk wchodzący w wywiercony w zaczepie otwór. Kilka prób i można otwierać nie patrząc pod maskę.
Pozdrawiam
Siatka jest za drobna, jeśli już to coś na wzór siatki z ZT/ZS/ZR, wyglądała by dużo lepiej. Choć moim zdaniem ori chromowany grill z chromowanym żeberkami wygląda najlepiej no i logo klubu...czy ja wiem... bardziej mi sie podobało jak miałeś te znaczek klubowy wpięty obok R75 na grillu, jak w klubach z UK.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum