Wysłany: Czw Lis 20, 2014 15:03 [Przeywa jak jest zimny i dziwne odgłosy z przodu]
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
witam od kilku dni mój rover ma dziwne obiawy . Po zapaleni silnika rano jak jest zimny (bezproblemowo odpala) zaczyna przerywać przy dodawaniu gazu oraz słychać dziwny dzięk jakby jakieś tryby przeskakiwały nie wiem jak ten dzwięk inaczej opisać i kopci na niebiesko i mam odczucie jakby samochód nie miał mocy jest taki zamulony .Po paru minutach już nie ma objawów przerywania i zgrzytu ale zamulenie nadal jest. Dodam że tydzień temu wymienił mi mechanik wysprzęglik oraz jedna świeca żarowa była spalona i też wymienił. Proszę o jakieś podpowiedzi może ktośmiał podobny problem
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 20, 2014 15:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
LukaszJ1984 ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum