Mam Samsunga Galaxy Y Pro Duos GT-B5512, rzecz w tym że akurat w kompatybilności mojego modelu nie ma, jest za to bliźniaczy Galaxy Y Pro B5510 wiec uchwyt mi go spokojnie przyjmie, tylko obawiam się czy przycisk blokowania minie się z łapkami trzymającymi telefon. Przycisk leży na prawej krawędzi i zaczyna się na wysokości 10cm od spodu telefonu więc łapki muszą się zakończyć przed 10cm, znajdzie się jakiś forumowicz który ma taki uchwyt i mi to zmierzy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 03, 2014 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm używam go chyba od 1,5 roku czy coś takiego nie pamiętam, pierw użytkowałem go mając Galaxy S3 a teraz od pół roku użytkuje w nim Galaxy S5, moim zdaniem bardzo dobry fajny stabilny uchwyt, chciałbym sprzedać bo chciałbym kupić uchwyt z ładowaniem indukcyjnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum