Wysłany: Sob Gru 20, 2014 12:37 [R75]Obszycie drzwi,tunelu i deski
Witam wszystkich. Chciałbym obszyć beżową wykładzinę u siebie skórą pikowaną najlepiej wszystkie elementy koloru beżowego. Macie może jakieś pomysły na kolor odpowiedni i namiar na dobry materiał? Reszta u mnie jest skórzana fabrycznie (czerń)
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 20, 2014 12:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
możesz opisać jak i co dokładnie chcesz obić? bo temat o tunelu i desce a za chwilę piszesz o wykładzinie... jak chodzi o drzwi to własnie z tym działam. Czerwona eko skórka pikowana.
Chcę obić wszystko prócz podsufitki póki co. CZyli boczki drzwi, tunel środkowy, pokrywę schowka. Szukam namiaru na jakiś dobry materiał i w kolorze oryginalnego beżu wykładziny obecnej oryginalnej
pojedz tam gdzie sprzedają skóry samochodowe i kupisz. w czym problem ?
Nie rozumiem pytania i wypowiedzi. Rozumiesz pojęcie GDZIE albo SPRAWDZONE? Jakbym myślał tym tokiem to pewnie bym kupił materiał który ładnie wygląda ale nie miał pojęcia o jakości (bo się nie znam) i za chwile wszystko powycierane i odłazi. Staram się tego uniknąć dlatego szukam porady u doświadczonych lub chociaż opinii tych co zrobili coś podobnego, trzyma się i są zadowoleni. Albo nabijasz posty sobie albo masz ograniczone myślenie. Nie wnikam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum