witam mam do Was pytanko czy może ktoś oglądał tego Mg Zs z okolic Rzeszowa, właściciel mówi ze jest wszystko ok ale dlaczego on już tyle wisi na allegro.... nie uśmiecha mi się robić wycieczkę jak okaże się niezbyt ciekawy okaz, z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam
cos z lampa nie halo, silnik niewyraźnie obfocony, moze sie i oplaca ale na dziendobry widac ze bedzie co przy nim robic
przebieg oczywiscie tez z
przebiegi przy uszkodzonych autach są niekiedy niskie, co ciekawe auto jest po opłatach i na fakturę a cena do dużej negocjacji więc albo szrot i nikt nie chce go kupić albo ludzie się boją i dlatego zapytałem tutaj bo może ktoś oglądał bo nie uśmiecha mi się jechać na wycieczkę
Ja obstawiam że auto stało we francji baaardzo długo (stąd taki wygląd lampy). W polsce stoi też już długo.
Ogólnie szkoda mi klepania w klawiaturę. Napiszę tylko tyle że jechałem tam z nastawieniem że go kupię (ponad 300km w jedną stronę), jednak nawet nie ruszyłem się tym autem z miejsca bo... nie było koła (a przecież auto jeździ....). Osobiście uważam że na części pewnie warto (tylko ilu części tak na prawdę nie ma to nikt nie wie).
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum