Składam serdeczne podziękowania dla wszystkich osób które przyjechały na Krakowski spot do Hotel Ibis Kraków Centrum z naszego lokalnego spotkania w pewnej chwili uczestniczyło około 26 osób zwłaszcza podziękowania dla nowych osób jak i dla tych z dalszych regionów. Mamy nadzieję że to początek odrodzenia Krakowskich spotów. Przepraszam również za lekkie zamieszanie związane z parkingiem i stolikami trzeba przyznać że ilość samochodów i osób przerosła nasze oczekiwania dlatego następnym razem postaramy się poprawić niedociągnięcia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Będę starał się zorganizować SPOT(taki 2-3 dniowy pod namiotami) w weekend majowy nad zalewem Chańcza w woj. Świętokrzyskim. Mam nadzieję , że KRK zawita. Niedługo bliższe info.
Elegancko.
Odradzają się spoty lokalne typu "wspólny wypad"
Naprawdę warto - właśnie znalazłem na swojej picassie zdjęcia ze spotu w Opolskiem - Turawa 2007
Dawaj linka emes. Co do spotów to trzeba coś robić, żeby Klub nie umarł(myslę tutaj o sympatykach, klubowiczach bo moderacja i administracja niestety wszystkiego nie jest w stanie ogarnąć). Ja juz w 2013 robiłem małe spotkanko, jeden Klubowicz, a wtedy chyba nawet moderator 270km pokonał zeby pojezdzic, pogadać
Dobrze piszesz - do Turawy to przyjechał 1 obecny administrator i pokonał 300km w 1 stronę - a co trzeba dodać nie nocował. Był też nawet moderator, który przyjechał z Leszna.
I jeszcze sporo innych ludzi z bliższych i dalszych okolic
(myslę tutaj o sympatykach, klubowiczach bo moderacja i administracja niestety wszystkiego nie jest w stanie ogarnąć)
no jeszcze by brakowało żebym Ci spot na podwórku organizował
maniu już rok temu pisaliśmy, zachęcaliśmy, prosiliśmy, żeby osoby chętne zgłaszały się do roli koordynatora regionalnego. Specjalnie stwotrzyliśmy po to specjalny kacik na forum do kontaktu z Zarządem, piszesz że to my nie jesteśmy w stanie wszystkiego ogarnąć, tymczasem to Ty przespałeś cały rok "MIŚIU":P
Rozpoczynamy długo wyczekiwaną dystrybucję kalendarza 2015!
Kalendarz dostępny jest:
- dla klubowiczów - cena 1 sztuki kalendarza z wysyłką: 15,00 PLN (2 sztuki: 30,00 PLN, 3 sztuki: 45,00 PLN, etc.)
- dla sympatyków - cena 1 sztuki kalendarza z wysyłką: 25,00 PLN (2 sztuki: 50,00 PLN, 3 sztuki: 75,00 PLN, etc.)
Zamówienia kalendarza dokonujemy poprzez wpłatę na konto kwoty odpowiadającej liczbie zamawianych kalendarzy zgodnie z podanym cennikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum