Wyciągacie jakieś brudy przeciw sobie, nie znam Was osobiście, nie staje po niczyjej stronie, ale to chyba nie czas i miejsce na takie sprzeczki
nie musisz stawać po żadnej ze stron, sam pisałem nie raz, że ta dyskusja nie ma sensu (również w tym wątku) i nie ja te wycieczki zacząłem. Zresztą paranoją jest nawet to, że maniaq pisał o mnie na fb, którego nie mam i nawet nie mogłem w tamtej dyskusji brać udziału - a byłem nazywan malkontentem. Więc kto zaczął, niech też przestanie.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja tam nie uwazam tego za drapanie, wymiana pogladow
Tak Markzo... Tylko pomijasz pewne istotne fakty. Przy ktorym kalendarzu pracowales ile lat temu ? >? ile sie sprzedalo ? Jak wygladala organizacja, czy byly etapy, nagrody, konkursy ?
Jak byl plywak, jakie wtedy obowiazywaly zasady ? ( podpowiem, ja ich nie ustalam, nawet nie wiedzialem o tym, ze tylko klubowicze moga byc teraz w komisjach- bo klubowiczem jestem dla zasady)
Niemozliwe, Ty nie masz czasu ? No popatrz, a my tylko kalendarzem zyjemy Tylko wracam do meritum, kazdy da troche jest latwiej, niz np Siemion, ktory musi wszystko ogarniac i dopinac. Ja go PODZIWIAM za cierpliwosc i zaangazowanie.
No tak z tymi zlotami... jestes gwiazda, to jak sie nie ma argumentow to zawsze mozna powiedziec, ze masz garbate dzieci ARGUMENTY poprosze. Powiedz glosno na ilu ogolnopolskich zlotach byles ?
Kazdy ma prace, ma studia, ma dom, rodzine, hobby, rybki czy akwarium... Tylko jedni siedzac tutaj robia cos dla klubu, identyfikuja sie z klubem i zrobia tak, by byc na imprezach klubowych. Ty ani nie identyfikujesz sie, ani nic nie robisz... Stoisz z boku i komentujesz. Ci co stoja z boku to zawsze lepiej wiedza Przypomina mi sie taki mem "jesli patrzysz na rece mechanika 150% stawki, jesli patrzysz i komentujesz 200 %, jesli patrszysz , komentujesz i wszystko wiesz lepiej 300 % " W ktorej opcji sie odnajdujesz ?
Checi sa... tylko od 2 lat wracam z prostym pytaniem, dlaczego siedzac tyle czasu na forum i w klubie, nie jestes klubowiczem ? Dlaczego nie wlaczysz sie w dzialanie klubu, skoro tyle czasu tu spedzasz ?
Czyli z racji twojego zdzwienia, przekleilem co juz zostalo napisane
PW zaraz leci, na grzebanie dzis nie mam czasu ale spoko "archive" dziala
PELSON - pedagog musi czasem wyznaczyc granice... do twojego poziomu wypowiedzi "szczekania " nie znize sie Kulturalna wypowiedz i na temat Jakos w realu taki ty wylewny nie jestes internetowy hejt ? Z za klawiatury latwiej i tak odwazniej W zeszlym roku byla podobna dyskusja i na spocie jak pytalem co sie nie podoba z kalendarzem, co zmienic itp. siedziales jak mysz pod miotla
PS. Wpadl post Markzo, jak moj wisial nie wyslany - musialem odejsc od kompa:
Bo do dyskusji trzeba dwojga, nei musimy sie zgadzac. Ale nie uslyszalem odp. na zadane pytania... Pisze TUTAJ TU I TERAZ odpowiesz ? Czy dalej bedzie bo warszafka, bo gwiazda, bo biluletyn, bo ilosc postow, bo on zaczal ...
Tak ja zadalem pytanie juz pewnie z rok czy dwa temu... to skoncz. Mozesz odpowiedziec Tu i Teraz i zamknac watek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tylko pomijasz pewne istotne fakty. Przy ktorym kalendarzu pracowales ile lat temu ? >? ile sie sprzedalo ? Jak wygladala organizacja, czy byly etapy, nagrody, konkursy ?
nie pomijam, wyraźnie piszę - I edycja, gdzie selekcja i wybór zdjęć w większości ogarnęła Kasjo i ja. Nie było etapów, bo temat kalendarza zaczął się w okolicy września? października? jakoś tak, więc z automatu nie było tego jak zrobić. To samo tyczy się nagród, jak na tak krótki okres to dobrze, że w ogóle powstał. A był gotowy w grudniu
maniaq napisał/a:
Jak byl plywak, jakie wtedy obowiazywaly zasady ? ( podpowiem, ja ich nie ustalam, nawet nie wiedzialem o tym, ze tylko klubowicze moga byc teraz w komisjach- bo klubowiczem jestem dla zasady)
chyba da się to wykminić z regulaminów poprzednich edycji, choć nie jestem pewien.
maniaq napisał/a:
Niemozliwe, Ty nie masz czasu ? No popatrz, a my tylko kalendarzem zyjemy Tylko wracam do meritum, kazdy da troche jest latwiej, niz np Siemion, ktory musi wszystko ogarniac i dopinac. Ja go PODZIWIAM za cierpliwosc i zaangazowanie.
gdzie napisałem, że nie mam czasu??
maniaq napisał/a:
No tak z tymi zlotami... jestes gwiazda, to jak sie nie ma argumentow to zawsze mozna powiedziec, ze masz garbate dzieci ARGUMENTY poprosze. Powiedz glosno na ilu ogolnopolskich zlotach byles ?
co Ty piszesz? taki argument, że z reguły mniej więcej rok w przód poczynając od środka sezonu ludzie zaczynają rezerwować terminy na śluby/komunie/chrzty, jeśli ktoś mnie zamawia to ZAWSZE jest to dla mnie święte i niestety, jeśli termin zlotu się pokrywa (a prawie zawsze tak jest, jeśli mam robote od maja do października z reguły 2-4 weekendów w miesiącu) to chyba oczywiste, że nie wystawie ludzi i nie dam zszargać swojej reputacji.
Pisałem to CI już setki razy, dalej tego nie rozumiesz, że ktoś pracuje w weekendy. Na ilu zlotach byłem? na 3 - 2x letni i 1x jesienny.
maniaq napisał/a:
Kazdy ma prace, ma studia, ma dom, rodzine, hobby, rybki czy akwarium... Tylko jedni siedzac tutaj robia cos dla klubu, identyfikuja sie z klubem i zrobia tak, by byc na imprezach klubowych. Ty ani nie identyfikujesz sie, ani nic nie robisz... Stoisz z boku i komentujesz. Ci co stoja z boku to zawsze lepiej wiedza Przypomina mi sie taki mem "jesli patrzysz na rece mechanika 150% stawki, jesli patrzysz i komentujesz 200 %, jesli patrszysz , komentujesz i wszystko wiesz lepiej 300 % " W ktorej opcji sie odnajdujesz ?
nie wiem co Ci odpisać, skoro tak tylko nic nie robie i nie pomagam, to może usune konto na forum? albo po prostu przestane tu zaglądąć co przy takiej polityce klubu i Twoim gadaniu pewnie uczynie nie tylko ja i wtedy zostaniesz sam, w swoim idealnym nie podlegającym żadnej krytyce roverkowym klubie
A i powiedz to ludziom, którzy odemnie otrzymali pomoc ciekawe czy podzielą Twoje zdanie ahh zapomniałe. Nie musisz się pytać ani nic mówić. TY WIESZ.
maniaq napisał/a:
Checi sa... tylko od 2 lat wracam z prostym pytaniem, dlaczego siedzac tyle czasu na forum i w klubie, nie jestes klubowiczem ? Dlaczego nie wlaczysz sie w dzialanie klubu, skoro tyle czasu tu spedzasz ?
bo nie chce. Jeśli się w coś angażuję to na 100%, a angażuję się w to co lubię. A nie lubię identyfikować się ludźmi takimi jak TY, którzy nie przyjmują do wiadomości argumentów, wiedzą ZAWSZE najlepiej. Nie ma przymusu bycia klubowiczem. Chcesz go? to zgłoś to zarządowi. Zamknij forum dla forumowiczów, zrób dla klubowiczów. I po sprawie. Metoda na pewno skuteczna
maniaq napisał/a:
Czyli z racji twojego zdzwienia, przekleilem co juz zostalo napisane
PW zaraz leci, na grzebanie dzis nie mam czasu ale spoko "archive" dziala
czekam z niecierpliwością, z nudów dziś rano przekopałem maile i archiwum gg. Poza wiadomością
od Own'a nie ma nic.
maniaq napisał/a:
Bo do dyskusji trzeba dwojga, nei musimy sie zgadzac. Ale nie uslyszalem odp. na zadane pytania... Pisze TUTAJ TU I TERAZ odpowiesz ? Czy dalej bedzie bo warszafka, bo gwiazda, bo biluletyn, bo ilosc postow, bo on zaczal ...
Tak ja zadalem pytanie juz pewnie z rok czy dwa temu... to skoncz. Mozesz odpowiedziec Tu i Teraz i zamknac watek
ale ja Ci już nie raz odpowiadałem. Masz jakiś problem z moją osobą, tylko przez te X lat (nie wiem, 2,3,5?) od kiedy nieustanie czepiasz się mojej osoby zmieniła się jedna rzecz. Nie wkurza mnie to już, a raczej ciekawi, może trochę bawi. Czemu akurat tak upodobałeś sobie mnie? czemu nie czepisz się kogokolwiek innego? robisz jakiś eksperyment, doświadczenie?
Druga sprawa nie jesteś moim spowiednikiem, żebym Ci pisał o wszytskim. Co potrzebowałem, wyjaśnił ze mną Siemnion i uważam temat od dawna za zamknięty, a Ty do niego nieustannie wracasz. jesteś jakimś klubowym naganiaczem odpowiedzialnym za rejon Rzeszów czy co? weź zrób coś, nie wiem? może idź na spacer, auto nawoskuj zamiast ciągle czepiać się mnie jak rzep psiego ogona. Serio wyjdziesz na tym lepiej bo nie jesteś dla mnie ani żadnym przykładem, ani autorytetem, ani kimś w ogóle ważnym, żebym miał się uginać pod "ciężarem" Twojego słowotoku pod moim adresem.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dla osob ,ktorym nie chce sie szukac i na wypadek jakby Markzo nie pamietal w edycji kalendarza, ktora wspoltworzyl sprzedalo sie 36 sztuk.
W ostatniej Siemion pisal o okolo 160, ale odejmujac nawet te, ktore kupily organizacje wspierajace klub, to ponad 100 klubowiczow i sympatykow
Wynik mowi sam za siebie , czy idzie to w dobra strone ?
Konczac swoj udzial w tym watku - tylko zajrze poznac odpowiedz Markzo, bo od dlugiego czasu czekam - Przyznajemy ze jest obsuwa, ale piszac ze jest obsuwa, nie pomaga sie. Probowalem zwrocic uwage na problemy jakie mielismy w tym roku, ale kto chcial zrozumial, kto nie chcial dalej bedzie pisal "znow obsuwa" Ja swoj udzial przenosze do propozycji na 2016. Temat 2015 jest zamkniety, bo i tak kupie, zapisy niebawem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jest obsuwa, i pojawiło się też rozwiązanie. Kalendarz luty 2015 styczeń 2016. rozwiązanie, które zadowoli wszystkich, nikt ze zdjęcia styczniowego nie będzie poszkodowany, a sam kalendarz bdzie tak wyjątkowy jak auta którymi jeździmy
witam
I kiedy będzie można zakupić kalendarz bo leci
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Chłopaki będzie tańszy o jeden miesiąc poszkodawany styczeń bo nie będziemy oglądać jego fury przez miesiąc
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum