Wysłany: Sob Sty 17, 2015 17:13 Kupię Rover75 lub MG ZT 2.5 Gaz
Witam jestem nowy na forum. Powielam pytanie o ZT na OLX (link). Czy ktoś stamtąd może obejrzeć to auto czy nadaje się na kupno, nie mogę znaleźć nic co było związane do tej pory z tym autem na forum. Właściciel wydaję się osobą kompetentną. Również zainteresowałbym się MG z Nowej Rudy (link). Ciekawą alternatywą wydaje się być także Rover75 z Szubina (link). Co o nich sądzicie?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 17, 2015 17:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sob Sty 17, 2015 17:33 ]
R75 klocki do wymiany i sprawdzić czemu poducha świeci (najszybciej wtyczka pod fotelem). Gaz ma strasznie długie przewody, nie wiem jak teraz, ale w sumie im krótsze tym lepiej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam powtórnie wszystkich klubowiczów, z przeglądania netu dowiedziałem się że jest to jedno z najprężniej działających forum, a jak widzę to praktycznie zero pomocy w sprawie kupna. Jedna odpowiedź która wiąże się z ogłoszeniem?
Chcę dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy R75 a tu lekkie rozczarowanie.
BTW jak dla mnie żaden nie nadaje się o zakupu. Bynajmniej nie w takich cenach. MG ZT drugi albo dużo wody w tłumiku, albo rano albo - wiadomo jak daje na biało
Witam powtórnie wszystkich klubowiczów, z przeglądania netu dowiedziałem się że jest to jedno z najprężniej działających forum, a jak widzę to praktycznie zero pomocy w sprawie kupna. Jedna odpowiedź która wiąże się z ogłoszeniem?
Chcę dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy R75 a tu lekkie rozczarowanie.
Co miałem Ci powiedzieć?? Poszukałeś chociaż w ogłoszeniach opisu czerwonego MG?? I co ci miałem jeszcze powiedzieć, jak na telefonie nic nie widze, a ty jeszcze mówisz, że nie się nie odezwał, i się fochasz
Prawdopodobnie na dniach będzie na sprzedaż Rover 75 2.5 manual, zielony, prawie max wyposażenie, po pełnej generalce silnika, zawieszenie na tip top, ale to w środę będę się z kolegą widział wiec dam Ci znać, jak info będzie 200% pewne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ponownie witam roveromaniaków , można okiem Waszym zerknąć na to auto http://1drv.ms/13LFWr8 wymieniony przedni zderzak , tylny ponoć malowany, czy warto jechać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum