Felgi od MG po prostu ładne proste i eleganckie a i sportowe zarazem ale jak chcesz sie wyróżniać z tłumu to weź te złote..
Fakt malowanie konkretne kosztuje ale ja pomalowałem swojej kobiecie felgi w Civiciu na biało tak jak chciała zwykłym sprayem.. Oczywiście wpierw zmatowane odtłuszczone itd.. udało sie bez 1 zacieku zrobić.. ludzie który ogladali nawet nie wierzyli ze to sprayem wiec jak będziesz chciał to koszt przeróbki na normalny kolor to ~30zl
Złote lepiej by się prezentowały z głębokim, soczystym niebieskim. Po prostu - dobrze nasycony złoty wymagałby zestawienia go z lakierem o bardzo głębokiej barwie, gdzie stawiam na mieniący się granat, czerwień lub... brytyjską zieleń wyścigową. Ta ostatnia szczególnie świetnie współgra z matowym złotem.
Kurde chciałem zrobic Ci VT ale nie da sie tych Mania Racing znaleźć.. Po prostu nie moge namierzyć modelu a te fotki które są na aukcji są tak okrutnie krzywe, ze po próbie wklejania tego na Twojego R wyszla taka kaszana ze naewt tego nie zapisywałem..
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum