Wysłany: Sob Sie 15, 2015 14:32 [R200]Prowadzenie okablowania
Witam . Postanowiłem że pobawię się trochę Car Audio w moim R . Tak więc skompletowałem części : radio , głosniki , wzmacniacz , zestaw kabli . Z podpięciem tego wszystkiego niemiałem żadnego problemu . Na zgaszonym aucie niebyło żadnych trzasków w głosnikach . Problemy zaczęły się wtedy gdy odpaliłem auto . Podczas jazdy można usłyszeć takie delikatne trzaski , co jest trochę irytujące . Poczytałem trochę na forum o tematyce CA , że mogę mieć źle położone kable . Chciałbym je położyć tak żeby wszystko było dobrze ale niemam pomysłu który kabel którędy puścić . Proszę Was abyście jak macie zrobione CA to powiedzieli jak je ładnie ułożyć żebym nie miał zakłóceń .
Narazie kable idą następująco :
+ od aku idzie przez otwór na ścianie grodziowej przy kierowcy , za radiem , a potem do bagażnika środkiem od strony pasażera .
chinch od radia idzie do bagażnika również środkiem ale od strony kierowcy
kable głośnikowe lecą progiem od strony kierowcy bo narazie tylko 1 strona podłączona .
A w bagażniku wzmacniacz .
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 15, 2015 14:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum