Vigoslaw, Vw ma imprezy również u mnie w Bielawie, nie wiem też czy w Nysie nie ma, tam bardzo dużo użytkowników jest w całym kraju wiec organizacyjnie inna liga, nie ma co porównywać nawet .
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 31, 2015 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Klubów jest bez liku, więc imprezy są rozsiane czasami dla tej samej marki po całej polsce.
Jednak mniejsze marki raczej trzymają się sprawdzonych rozwiązań.
Jestem zwolennikiem podróżowania, i poznawania nowych miejscówek, niż opanowania jednego ośrodka na lata...
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Stare poznaniaki przyjadą a nowe jakoś kiepsko, niby chcą ale boją się? nie wiem........
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
jak cena jest taka atrakcyjna, to i zlot tańszy...
Tutaj szczegóły, potwierdzone na maila (od Prebenny)
Witam,
w nawiązaniu do naszej wczorajszej rozmowy potwierdzam, że udostępnienie toru kartingowego to koszt 100,00 zł za godzinę. Jeśli chodzi o wymagania odnośnie aut, to powinny to być samochody dopuszczone do ruchu drogowego.
Pozdrawiam
Maria Pawlak
referent ds.marketingu i kontaktów z klientem
Pozdrawiam,
Vig
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
tor porównywalny wielkością do Radomia
cena dość atrakcyjna, w zanadrzu tor poznań, ale tu ciężej uzyskać informacje o kosztach wynajmu
ale nie jest to niemożliwe...
Baza hotelowa by się jakaś znalazła, domki nad jeziorem? rekreacyjno wypoczynkowy zlot , ale do tego tematu jeszcze trochę Przed Roverkowiczami zlot Jesienny
Co to toru Gostyń, już kiedyś podejście robiliśmy i próbowaliśmy wtedy nocleg w Dolsku w http://www.villanatura.pl ale albo nie umielismy wtedy jeszcze negocjować albo oni za dużo chcieli. ale miejscówka jest the best pytanie jak cenowo by wyszło
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum