Wysłany: Nie Lis 15, 2015 19:28 [R45] rover 45 po lifcie 2004- po wypadku, kilka pytań
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
witam.. kupiłęm 45 po lifcie uderzony w przód i mam pare pytań do was.. są w nim wypalone dwie poduszki... czy po wymianie tych poduszek ewentualnie czujnika uderzeniowego trzeba jeszcze wymianiać sterownik poduszek czy cos?? i czy pasy sa pirotechniczne i też trzeba będzie wymienic???
bo pas przedni oczywiscie jest zgrzewany i trzeba spawac tak??
narazie to tyle jak go rozbiore przy przywiezieniu to będe pytał o więcej
i jeszcze takie pytanie. czy maska z 45 przed i po lifcie jest inna czy taka sama i roznia sie tylko zderzakiem i lampami?? i pas przedni tez jest inny po lifcie ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 15, 2015 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a wie ktoś może czy pas się da jakoś ładnie na zgrzewach odwiercić czy trzeba ciąć go jakoś i spawać tak na żywca? bo nie rozbieralem jeszcze takiego przodu a pas będe musiał przerzucić...
a jeszcze mam takie pytanie.. bo będe musial wymienic poduszki dwie pasy dwa i ten ecu od poduszek a czujniki uderzeniowe te co załączają poduszki gdzie sa?? to są takie dwie białę jakby kostki za lampami??bo na belce pod zderzak nic nie znalazlem ani nic w tych okolicach oprocz czujnika diavia takiego małego ale to od klimatronika bedzie tak?
i jeszcze gdzie jest ten sensor/ecu do poduszek?? bo będe chciał też wsadzić nowy bo pewnie crash data sie zapisałą
jakby ktoś mógł jeszcze podrzucić mi rave do 45 po lifcie czy przed jak ma to byłbym wdzieczny bo to z faq nie działą link
[ Dodano: Pią Lis 20, 2015 19:58 ]
nikt nic nie pomoże w tym temacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum