Wysłany: Pią Gru 18, 2015 18:50 [r400] Montarz zasilania i RCA w progach, zdjęcia.
Witam, chce przeciągnąć kable zasilające po lewej stronie samochodu, a kable RCA po prawej. Wyczytałem na forum, że można je ukryć w progach,lecz jak się przyglądałem, a jestem zielony, nie mogę dojść w jaki sposób mam je tam schować... Byłby ktoś chętny do zrobienia paru zdjęć, gdzie powinienem te kable schować?
Z Góry dziękuję!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 18, 2015 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
grzesgro, zdjęć nie mam, ale ciągnąłem kable RCA i + w Roverze 400 do bagażnika. Generalnie sprawa jest prosta, jeśli wyjmiesz fotel kierowcy i tylną kanapę. Pod wykładziną (z lewej strony, pod fotelem kierowcy) jest plastikowy przepust na wiązkę. Jest w nim trochę miejsca jeszcze i śmiało można kitować przewody do tyłu tamtędy. Ja tak zrobiłem i grało elegancko swojego czasu I totalnie niewidoczne i niewyczuwalne rozwiązanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum