Mi te 2.0 w zupełności wystarczą. Nie należę do typowych użytkowników BMW, którzy muszą upalać gumę itp. Podobne kwestie na temat pojemności mówili mi przy Roverze, tym bardziej przy Mondeo i teraz też.
Na trasie normalnie wyprzedzam, w mieście normalnie przyspieszam. Nie czaję po co miałbym mieć większy...? Po co?
no powiem Ci ze ja przy 520i mialem lekkie niedobory mocy ale po wypadku 620ti mialem po prostu niedosyt.. 525i tez nie zapierrr bo ma 9s do setki..ja po prostu lubie miec zapas na wszelki wypadek w razie problemu przy wyprzedzaniach itd.. ale silnik w e34 to rzecz wymienna jak wahacz
i chwala Ci za to ze nie upalasz bo bym Ci jaja urwal bo e34 to klasyk, do tego masz w swietnym stanie.. i 96.. no sama koncowka produkcji.. dbaj.. a jakbys mial jakies problemy uzytkowe to smialo na pw bo e34 mam obadane do ostatniej srubki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum