Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Witam, mam pytanie odnośnie naprawy tapicerki. W fotelu kierowcy na boczkach mam rozdarta alcantare. Zastanawiam się czym mogłabym to podkleić i czy w ogóle będzie trzymać. Dziura jest na ok 3cm. Strasznie mnie to drażni, wiadomo, że chciałoby się mieć zadbany samochód
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 08:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tapicer swoje weźmie..;) Póki co poradziłam sobie butaprenem Nówka nieśmigana Ale będę się rozglądać może trafi się coś fajnego, choć nie wiem czy jest sens, bo tragedii nie ma. Zrobię zdjęcie to wstawię.
Wysłany: Nie Lut 21, 2016 22:09 [MG ZT] Rozdarta alcantara-naprawa
Podobno przy rozdarciach, dużych dziurach trzeba zawsze podkładać pod rozdarciem większy kawałek materiału (łatkę) pod rozdarcie i tak podklejać od spodu. Wtedy naprężenia materiału rozkładają się na większej powierzchni i naprawa jest bardziej trwała.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum