Teraz pytanie czy jest ktoś na terenie Niemiec kto oglądał to cudo lub ktoś coś wiem na jego temat??
Szukam roverka od 8 miesięcy kupić nie mogę. A chcę full wyposażenie i 2.5 beznzynę.
Tutaj jest jeszcze wersja long. A oglądałem tyle roverków po 15 tysi i więcej i w większości miny takie że hej.
Jeżdzę oglądać roverki ze znajomym handlarzem z tym, że on nie jeździ po auta do niemczech ma komis i tylko skupuje auta. Trafił mu się jeden roverek przez okres mich poszukiwań ale go nie wziął bo nimi nie handluje a ja nie chciałem bo silnik 1.8.
Pytanie czy warto placic 9k Euro+ oplaty juz wieksze bo silnik powyzej 2l za Rovera z 2005r? JEsli warto to czemu nie, na zdjeciach niby ok moim zdaniem
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Mar 27, 2016 21:38
Nie szkoda tyle hajsu na auto dłuższe o kilka cm i nic poza tym? Tam z tyłu to w sumie tylko więcej miejsca na nogi i tyle, żadnych dodatkowych extra wyposażeń.
Pomijam kwestie wyglądu zewnętrznego z tym wydłużeniem, bo każdemu co innego się podoba.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Pon Mar 28, 2016 07:31
j0zek napisał/a:
Nie szkoda tyle hajsu na auto dłuższe o kilka cm i nic poza tym? Tam z tyłu to w sumie tylko więcej miejsca na nogi i tyle, żadnych dodatkowych extra wyposażeń.
Widziałeś kiedyś na oczy tą wersję? A np zegarek dla pasażerów w podsufitce ?! Nadal twierdzisz ze nie ma tam nic więcej niż w zwykłym Ogólnie o wiele lepiej się prezentuje
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Mar 28, 2016 09:23
Nie widzialem, ale na zdjeciach w internecie nie widac nic szczegolnego. Ok no super zegarek jest i co jeszcze? Jakie udogodnienia dla pasazera z tylu? Bo dla samego zegarka i kilkunastu cm wiecej to smiech wykladac tyle hajsu wiecej.
Vigoslaw Kierownice ma ladna
Ja nie mowie ze ten Rover z ogloszenia jest jakis wyjatkowy,chodzilo mi o to ze za ta cene auta z Niemiec mozna miec dwa lub nawet trzy z Francji.
A na powaznie to nawet gdybym mial nadmiar kasy to nie kupilbym 11 letniego Rovera tylko dlatego ze jest dluzszy o kilkanascie centymetrow od innych i ma dodatkowy zegarek dla pasazerow,z reguly jezdze sam lub tylko z zona,czasem pies na tylnym siedzeniu ale on na zegarek nie patrzy.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum