Służby specjalne - w pierwszym odcinku dokładnie widać MG ZS na skrzyżowaniu
Wygląda na maniaq'owy ZS (brudne chyba pomarańczowe stalowe felgi, ciemne szyby z tyłu i biały napis na nich) , a obok 200-tka na WN.
Pewnie chcieli się targać, ale konwój policyjny szyki pomieszał
longer86, za każdym razem, kiedy słyszałem to na MAXXXie to się zastanawiałem, czy aby na pewno dobrze słyszę. Czy przed tym nie ma Range. Ale nie. Rover.
Trzeba będzie rwać pod remizą na światowy samochód, który w piosenkach jest.
Sprawdziłem ten utwór. Niestety, ale w piosence jest mowa o Range Roverze. Zobaczcie teledysk i tłumaczenie piosenki. Wykonawca jest z USA, więc od razu przypuszczałem, że są nikłe szanse aby śpiewano o naszych Roverkach Ale brzmi dobrze
Jakby ktoś jeszcze nie widział, to "LeMans '66" Ken Miles jest na początku przedstawiony jako serwisant i wielbiciel MG.
No i w serialu GOOD DOCTOR wystepuje MGA
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum