Robią się, flansze na przód wyciete, w sobotę podskocze po profile i będę spawał
[ Dodano: Sob Kwi 08, 2017 12:13 ]
Mam już na miejscu potrzebne graty na rozpórki przód, tj flansze i profile. W Najbliższym tygodniu będą wysyłki Jutro będę mierzył flansze na tył i w tygodniu produkcja, także Ci którzy reflektowali rozpórki także tylne bedą musieli jeszcze tydzien poczekac na wysyłke
1. karas_111 przód+tył (najlepiej w kolorze)
2. Addb1 przód (surowy)
3. marekp90 przód+tył (r200, kolor)
4. borsuk88 przód + tył ( r 200 )
5. eff - przód (surowy)
6. ArO- przod+tył(r200) może być w kolorze 7
7. VictorCoupe - przód
8. Luke - dogadujemy co i jak
Oki liste zamykamy. Generalnie rozpórki górne są gotowe. Zasadniczo pomalowane będą podkładem, na kolor malujecie we własnym zakresie. Chyba ze ktoś chce malować proszkowo to dostanie surowy metal, zabezpieczę ewentualnie jakimś olejem żeby nie złapało rudej w transporcie.
Teraz tak Panowie którzy reflektowali rozpórki na tył, muszą się uzbroic w odrobine cierpliwości, zostało mi jeszcze kilka przymiarek, muszę jeszcze ogarnąc kogoś z mojego rejonu z r200 okragłym zeby sprawdzic czy tyl w kancie jest taki sam jak w okrągłym.
Także tutaj pytanie do Was czy chcecie poczekać na komplet czy wysłać sam przód ewentualnie potem tył.
Zgłaszajcie się proszę na PW, dostaniecie dane do wpłaty, koszt tak jak pisałem wcześniej 90zł za sztukę nie zależnie czy przód czy tył, jeden pies Przesyłka to 15-20 zł poszukam jeszcze najtańszego kuriera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum