Cześć,
w formularzu rejestracji istnieje pozycja "spływ kajakowy". W którym momencie zlotu zaplanowana jest ta atrakcja. W harmonogramie ani słowa.
Nie, żebym narzekał na nadmiar albo niedomiar atrakcji...
kuba137 atrakcja wypadła z racji tego, że trzeba by się było pojawić na miejscu już około 10 rano (dla przyjezdnych był by to spory problem). Potem jeszcze transport na miejsce spływu i powrót. Spływ potrwał by około 5-6 godzin, logistyka kolejne 2 więc uznaliśmy że to za duże obciążenie.
Pytanie jak dodac jedzenie do drugiej osoby ? Bo pokoj liczy na dwie osoyb ale juz jedzenia niet
Pokój liczy na jedną osobę, każdy uczestnik imprezy będzie rejestrowany osobno, zatem jeśli ktoś zabiera ze sobą np. żonę, musi przejść proces rejestracji dwukrotnie.
Pytanie jak dodac jedzenie do drugiej osoby ? Bo pokoj liczy na dwie osoyb ale juz jedzenia niet
Pokój liczy na jedną osobę, każdy uczestnik imprezy będzie rejestrowany osobno, zatem jeśli ktoś zabiera ze sobą np. żonę, musi przejść proces rejestracji dwukrotnie.
siemion_ tylko jest taki motyw że jak w formularzu się zaznaczy osobę towarzyszącą to od razu noclegi mnoży x2, a posiłków już nie. Więc domyślam się że w takiej sytuacji rejestrując 2 osobę towarzyszącą nie trzeba już wybierać noclegów a same posiłki Jeszcze jedno czy osoba towarzysząca ma się rejestrować jako sympatyk gdy przyjeżdża z klubowiczem Zwykle była chyba jeszcze trzecia opcja do wyboru o ile dobrze pamiętam (chodzi o tą opłatę za uczestnictwo).
siemion_ tylko jest taki motyw że jak w formularzu się zaznaczy osobę towarzyszącą to od razu noclegi mnoży x2, a posiłków już nie. Więc domyślam się że w takiej sytuacji rejestrując 2 osobę towarzyszącą nie trzeba już wybierać noclegów a same posiłki Jeszcze jedno czy osoba towarzysząca ma się rejestrować jako sympatyk gdy przyjeżdża z klubowiczem Zwykle była chyba jeszcze trzecia opcja do wyboru o ile dobrze pamiętam (chodzi o tą opłatę za uczestnictwo).
Poprawione. Małe przeoczenie, nie odznaczyłem jednego ptaszka
teraz wszystko powinno być w porządku i dziękuje za czujność.
Ponawiam pytanie, żeby nie zaginęło. Do kiedy aktywny jest formularz rejestracji, to znaczy do kiedy mogę się swobodnie zarejestrować? Nie wiem kiedy dostanę ostateczną odpowiedź odnośnie urlopu, a nie chcę rejestrować się na 84 razy tylko wolę raz a porządnie
idź do szefa wal pięścią w stół, raz ale porządnie i się problem rozwiąże.
A tak na poważnie to do końca maja, potem zwalniamy miejsca. Potem kto pierwszy ten lepszy.
ohoho ho ho.. Dobra. Wielkie dzięki. Niestety istnieje też takie prawdopodobieństwo, że weekend też będzie pracujący, także jak na razie po prostu wolę się nie rejestrować. Pożyjemy zobaczymy, jak nie wyjdzie to innym razem
Jeżeli się ogarnę to wpadam!
Bo miałem małą przygodę i tył trochę ucierpiał zderzak i klapa do wymiany jak to ogarnę to wpadam!
[ Dodano: Pią Maj 26, 2017 14:52 ]
a co jeżeli chcę was odwiedzić tylko z czwartku na piątek? Ponieważ weekend zajęty czy opłatę muszę uiścić w pełnej kwocie 70zł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum