domellooo, fajnie Ci to wyszło. Co t za model radia i skąd miałeś okleinę prawie identyczną jak ta we wnętrzu 75? Szukałem na allegro ale nie mogę takiej znaleźć
skąd miałeś okleinę prawie identyczną jak ta we wnętrzu 75?
No właśnie domellooo, gdzie dostałeś nakładki np. na panel Klimatyzacji wiem że było to dodatkowe wyposażenie do kupienia w salonach, ale teraz nie wiem gdzie można je dostać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
gdzie dostałeś nakładki np. na panel Klimatyzacji wiem że było to dodatkowe wyposażenie do kupienia w salonach,
Nigdy nie było to dodatkowym wyposażeniem,jest to "chałupnicza robota"a okleine(na panel klimy,radia,włącznika świateł oraz wszystkich 4 przełączników szyb) można nabyć w Angli lub na ebay.uk
witam , ja bardzo długo szukałem aż w koncu ktoś na forum podał linka na stronę koszt niby 50 funtów a co do czego to zapłaciłem 72 funty ,nie wiem dlaczego kupiłem za tyle pieniędzy nie pytajcie , najgorsze jest to ze za 2 dni znalazłem na ebey za 35 funtów , zaraz znajdę coś i podam jakiś linki , powiem ze jest to naprawdę dobry wyrób bardzo gruba guma , i bardzo ładnie wygląda czyścisz bez problemów ,
Nigdy nie było to dodatkowym wyposażeniem,jest to "chałupnicza robota"
No ja w katalogu od R75 znalazłem informacje o dodatkowych akcesoriach do Roverków i właśnie między innymi były okleiny drewnopodobne na klimę, radio, przyciski w drzwiach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dołączając do dyskusji ja kupiłem takie https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=571241283250697&id=100010944916096 ładnie pasuję do całości a co do pytań o sterowanie z kierownicy to działa tylko trzeba podpiąć jak już wcześniej któryś kolega pisał jeden kabel od sterowania kierownicy do key1 a drugi do masy i wszystko hula. A po za tym radyjko wypas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum