Witam. Jakiś czas temu nabyłem ten oto egzemplarz. Przyznam szczerze, że nigdy nie przypadł mi do gustu ten model. Do kupna skusiła mnie przede wszystkim cena i ekonomia oraz fakt, że kupiłem od członka rodziny i wiem jak o niego dbał. Na oryginalnym zawieszeniu i felgach 15' wyglądał po prostu źle. Miałem w niego nie inwestować i sprzedać przy najbliższej okazji, ale postanowiłem, że chwilkę się nim pobawię i zobaczymy co z tego wyjdzie I po pierwszych modyfikacjach coraz bardziej mi się zaczyna podobać, czyżby nowa miłość do marki
Co do środka, jutro zrobię zdjęcie. W Roverach nie siedzę zbyt dobrze więc nie mam pojęcia czy uboga czy bogata wersja. Ma skórę, multimedialna kierownicę, roleta, tempomat i niestety zwykłe radio. Mam drugi panel ALPINE z ekranem, może ktoś by mi pomógł co potrzebuję aby go podłączyć ? Jaki moduł i okablowanie ? Gdzie tego szukać ?
Wiem wiem, taniej wyjdzie jakieś chińskie 2din, ale staram się go złożyć jak najbardziej "oryginalnie" .
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 13, 2018 21:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wygląda na faktycznie zadbany egzemplarz, ale wrzuć więcej informacji - który rocznik, jaka wersja silnika, no i ile nabite na liczniku
Jak skóra, to pewnie są też podgrzewane siedzenia, znowu tempomat i roleta oznacza, że powinieneś mieć też opcjonalne wyłączanie kontroli trakcji. Jak jeszcze znajdziesz u siebie elektryczne fotele z pamięcią i czujnik deszczu, to paaaanie - prawie full wersja
Żeby założyć ekran a ogólnie to nawigację, to potrzeba, całej innej wiązki, nadajnika gps, napędu nawigacji, modułu radia i modułu tv i pewnie jakieś inne drobnostki. Gra nie warta świeczki chociażby z powodu wiązki, nikt ich nie sprzedaje. Ja miałem oryginalną navi i zmieniłem na androidową. Za starą nawet nie tęsknię. Wręcz cały osprzęt po niej bym sprzedał.
Co do auta, mam nadzieję że zostaniesz z marką na dłużej ale to przychodzi z czasem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum