Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Maj 2011 Posty: 92 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Gru 09, 2011 18:45
Aporopo jeżdżenia w zimie... nie chowam go do garażu ze względu na brak hard-topu bo tak jak kolega wyżej napisał za cene twardego dachu można kupić 3 albo i więcej miękkich i ja np. posiadam dwa miękkie i pewnie normalnie by się jeździło oprócz tego że co jakiś czas coś by tam kapło do środka. Nie w tym rzecz - mi go po prostu żal uruchamiać na piętnasto-stopniowym mrozie, żal mi nim jeździć po tych zasolonych ulicach. Niechaj sobie odpoczywa przez zimę a na wiosne przesiadka będzie taką radochą że masakra
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Poszukuje hardtop do MGF. Najlepiej w kolorze british racing green. Ale może być też czarny lub w ostateczności inny. Proszę o kontakt na mail: jarzix@o2.pl
Jeśli nie oferta to może być także pomoc, informacja gdzie by można dostać.
Ogrzewanie w MGF i TF jest na tyle wydajne ze Hard nie jest potrzebny.Jedynie podgrzewana szyba jest potrzebna.W moim sofcie jest i nie narzekam A od reszty czyli plam od soli itp. uchroni impregnacja soft daszku.MGF miał co pol roku robiona impregnacje a przez ponad 2 lata był użytkowany non stop,zima czy lato.I dach bez problemu to znosil.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum