Dokładnie tak Marcin napisał. Spoty tworza ludzie, a nie pojedyncze osoby.
Dla mnie akurat pretekstem na piątkowy spot był przyjazd Marcina. Skoro chłopak spod niemieckiej granicy się u nas pojawi to czemu nie?
Zachęcam innych, aby składać propozycje na kolejne spoty. Czysto spontanicznie! Wiadomo, nie każdy będzie mógł przybyć, aczkolwiek dla chcącego nic trudnego.
Może również się okazać, że akurat większości dany termin będzie odpowiadać i frekwencja mogłaby mile zaskoczyć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 16:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O widzisz!!!
I niestetu jest też informacja, że ulica Podpromie zostanie zamknięta, a na parkingu będzie park serwisowy.
MMarkzo, a na parkingu WSK nad zalewem myślisz, że da radę się zebrać? Będą szlabany już podniesione o 17tej?
[ Dodano: Czw Sie 09, 2018 15:37 ]
Sluchajcie, skoro szlaban na WSK jak ciagle opuszczony to przeniesiemy sie na parking przy zwirowni na Grabskiego. Do zobaczenia!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Standardowo coś mi koniec końców nie będzie pasować.
Mieliśmy wpaść z dziewczyną na chwilę, ale obydwoje zaczynaliśmy się rozchorowywać, a w poniedziałek był wyjazd na wakacje. Koniec końców ona chorowała cały weekend, a ja przez początek wakacji... następnym razem może w końcu się uda, bo już mi głupio tommasino.
Malignus, mc.hanek, zima zawitała, śnieg spadł, no i ślizko na drodze.
Spot się odbył, zawitały trzy R/MG i jedna toyota
dodatkowych atrakcji związanych z zimową pogoda i kilku szarżującego bezgłowia też nie zabraklo.
oto efekt popisywania się audi a8 quattro v8, który postanowił wejść w zakręt bokiem. Należy pamiętać, że miejsce to parking na podpromiu
Audica z deczka się nie wyrobiła i przestawiła Colta o 1.5 metra przerzucając ją przez krawężnik i przy okazji na obok zaparkowane auto. Szkody poteżne!
[ Dodano: Pią Maj 24, 2019 23:10 ]
I kolejny spot na Podpromiu uważam za udany
Dziękuję wszystkim za przybycie i za miłe pogawędki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum