Wysłany: Nie Sty 07, 2018 21:51 R75 - czarne felgi
Witajcie.
Od dawna mam słabość do czarnych felg w jasnym aucie, chociaż nigdy nie miałem takiego zestawu
Posiadam r75 w kolorze GMN (w załączniku nie moje, ale konfiguracja właściwie ta sama, nawet felga seryjna) i mam dylemat, bo większość znajomych twierdzi, chromów dużo, to felga jasna. Nie chce agro tuningu, ma być elegancko.
Aktualnie auto stoi na czarnych stalówkach, bo zimówki wypada mieć, no i podoba mi sie to zestawienie. Co myślicie o czarnej feldze do platynowej (?) budy. Jeśli tak, to może jakiś wzór Wam przychodzi do głowy?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 07, 2018 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Felgi można też pomalować samodzielnie. Nie jest to proste, ale możliwe. Zwłaszcza, że na rynku są wszelkiego rodzaju, profesjonalne farby itd, przy pomocy których można wykonać odpowiednich pielęgnacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum