PILNE
Czy ma ktoś garnek / kociołek na pieczonkę / zapiekankę i może go zabrać.
My posiadamy garnek 15 litrów z nierdzewki, oraz garnek Siemiona_ pojemności mi nie znanej.
Na ponad 40 osób może być mało.
Coś takiego https://www.google.com/se...bih=657#imgrc=_ lub zwykły gar nie emaliowany.
Produkty są.
[ Dodano: Sob Lip 06, 2019 23:16 ]
Harry, czemu Ciebie tu nie ma??? Tuners ogląda się za innymi
Yenn
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 06, 2019 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dolazłem do siebie dziś.
Dziękujemy Wszystkim, którzy byli, jeden z większych "Zatorów" na których miałem okazję być.
Za rok znów będzie pieczonka .
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Nie tylko dolazles ale i przelazles Dzieki za podrzucenie kiedy auto poszlo na warsztat.
I ja również dziekuje Wam wszystkim za swietna zabawe.Kawaly zlotowe sa niesamowite Dobrze ze mam zabudowane wszystko co można powylaczac/odpiąć etc
I bardzo się ciesze ze hmmm… Zarazilem przynajmniej 3 osoby na TF/MGF.
Zawsze sluze rada i tym co pamiętam z ogloszen.
Dziekuje Wam wszystkim.To Wy tworzycie wszystko co dobre w Klubie.
I jest jeszcze jeden CEV W koncu moglem porownac lakier
Koiciolek prawie Roveromixa
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Podobnie jak BetJar przez całą niedziele i większość dzisiejszego dnia byłem rozbity jak Królestwo Polskie w 1138
Bardzo dziękujemy wszystkim za fantastyczny weekend, zabawa była przednia Ukłony zwłaszcza dla sprawców kociołków i specjałów z grilla - przyprawione było, jak należy
No i my również dziękujemy za "wprowadzenie". Nie myśleliśmy że to będzie taka super ekipa . Szacun za przygotowanie i całą organizację no i pyszne kociołki , do zobaczenia na kolejnym. Pozdrowionka od żony.
Ano wpadajcie zapraszajcie innych do klubu, im będzie większa ekipa tym fajniejsze atrakcje można będzie przygotować.
Na kolejny Zator padła propozycja spływu kajakowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum