Forum pokazywalo do niedawna kto obchodzi w danym dniu urodziny
A jubilat wchodzac na forum dostawal okienko z zyczeniami, o ile podal
prawdziwą date swoich urodzin
Teraz tego nie widze, ale czuje ze wiem kto to wylaczyl
Wyłączyłem, bo pomyślałem, że jest więcej osób, które nie chcą, aby inni wiedzieli kiedy mają urodziny (oraz które to z kolei urodziny). Jakby nie było rok urodzenia, podobnie jak adres zamieskania to dane prywatne.
Jeśli choć jedna osoba nie będzie chciała włączeina modułu urodzin, to niestety nie będzie mógł on zostać włączony, prawda?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Miałem na myśli takie rozwiązanie: e-Mail do wsiech, że jak nie chcą bleble, do dnia ... należy zaktualizować profil. Po tym dniu włączyć moduł urodzinowy i cześć
kurde co tu ukrywac
mi tam sie podoba jak podawany jest wiek delikwenta
a co na to nasze kobiety??, znaczy sie klubowe kobiety
bo przewaznie to wlasnie kobiety maja "kompleks wieku"
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
kurde co tu ukrywac
mi tam sie podoba jak podawany jest wiek delikwenta
a co na to nasze kobiety??, znaczy sie klubowe kobiety
bo przewaznie to wlasnie kobiety maja "kompleks wieku"
ja tam nie mam jestem wiekowa 18
jedyny kryzys mialam rok temu jak kumpel mi wyslal smsa urodzinowego i uzyl terminu cwiercwiecze....jakos mi sie skojarzylo ze sredniowieczem i mi sie zle zrobilo
Ci którzy chca ukryć swój wiek po porstu go nie wpisują w profilu,
Praktycznie każda osoba ma ten wiek wpisany po migracji użytkowników z www.roverki.pl
Moim zdaniem właczenie modułu urodzin jest możliwe dopiero po weryfikacji użytkowników korzytsających rzeczywiście z forum (tzn. uszczuplenie tej ogromenj liczby ponad 6000 użytkowników, wielu nieaktywnych).
Wtedy damy np. 2 tygodnie na wywalenie/zostawienie/dodanie daty urodzenia i włączymy urodziny.
Co Wy na to?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum