Typ: T Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Cześć wszystkim. Mam problem z dostępnością regulatora ciśnienia paliwa do 1,8T 160km. Mam zamontowany MKW000010 ale w Polsce nie dostępny. Może spasował ktoś z was jakiś z innego samochodu albo jakiś uniwersalny? Pomóżcie.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 24, 2022 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Walczę już 2 lata z szarpaniem przy puszczeniu gazu, wymieniłem już wszystko i tylko regulator został i wtryski. Reszta czujników wymieniona, remont silnika zrobiony bo głowica była pęknięta. Jak ściągnę wężyk podciśnienia to czuć benzynę z niego. I jeszcze obroty mi falują.
Nie mierzyłem jeszcze. Że Cię to nie denerwuje. Ja się nie poddam. Zmieniłbym jeszcze wtryski ale 200 za sztukę w ciemno już nie wydam. Bo oczywiście wkładali takie do ferrari. Zastanawiałem się czy to coś mechanicznego, ale raz na 10 odpaleń prawie nie szarpie to raczej nie to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum