Wysłany: Nie Sie 18, 2024 00:59 [R all] Pomoc przy konserwacji podwozia
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam. Potrzebuję pomocy od kogoś kto ma, lub ma dostęp do kanału, podnośnika samochodowego w okolicach Wrocławia. Posiadam auto Rover 620 i chciałbym zrobić mu konserwację podwozia. Auto ma już 30 lat, widać w nim nieco rdzy i chciałbym to oczyścić i zakonserwować. Nie chcę z tym jechać do specjalistów, bo pewnie taka usługa podwoiłaby wartość samochodu. Bez kanału czy podnośnika jest to praktycznie nie możliwe do wykonania. Jeśli jest tu ktoś, kto chciałby mi pomóc, to proszę o informacje.
_________________ Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 18, 2024 00:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć! Niestety nie mam kanału ani podnośnika, ale polecam popytać w lokalnych warsztatach – niektóre wypożyczają stanowiska na godziny. Ewentualnie poszukaj w grupach Wrocław DIY lub motoryzacyjnych, tam czasem ktoś udostępnia kanał za drobną opłatą lub piwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum