Znow sie dzis wkurzylam na forum.
W grupach bylo archiwum i nic mi nie ginelo.
Dzis po 3 dniach zalogowalam sie na forum, po logowaniu dostalam mesga ze zostalo napisane ponad 1000 postow, ale moge przegladnac tylko 700 ostatnich. Co z reszta do licha?
Co bedzie gdy wybiore sie na urlop i nie bede czytac 2 tygodnie? Zginie mi 90% postow?
Beznadzieja!!!!!
piter34: zmieniłem tytuł wątku
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 20:49, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 20:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 20:43
ale one nie giną tak żeby ginęły
zostają usunięte informacje o nieczytanych postach ale one tam dalej są
chyba że źle zrozumiałem.. to jestem gupi wtedy
ale one nie giną tak żeby ginęły
zostają usunięte informacje o nieczytanych postach ale one tam dalej są
chyba że źle zrozumiałem.. to jestem gupi wtedy
no dobra, tez tak pomyslalam,
wtakim razie jak podgladnac wszystkie nieprzeczytane posty a nie last 700?
ale po prawej stronie masz takie cos jak nieprzeczytane posty, z czego ja korzystam.
po zalogowaniu wyswietlilo mi info ze bylo 1000 a bedzie 700 i rzeczywiscie nieprzeczytanych postow bylocoskolo 700.
chyba nieprzegladasz calego forum temat po temacie,,,
Znow sie dzis wkurzylam na forum.
W grupach bylo archiwum i nic mi nie ginelo.
Dzis po 3 dniach zalogowalam sie na forum, po logowaniu dostalam mesga ze zostalo napisane ponad 1000 postow, ale moge przegladnac tylko 700 ostatnich. Co z reszta do licha?
Co bedzie gdy wybiore sie na urlop i nie bede czytac 2 tygodnie? Zginie mi 90% postow?
Beznadzieja!!!!!
Coś mi nie gra, gdyż:
"Ile dni przetrzymywać nieczytane posty
Jeżeli użytkownik nie odwiedził forum przez podaną ilość dni, informacje o nieczytanych postach zostaną usunięte."
Tu jest ustawione 30 dni.
"Maksymalna ilość nieczytanych postów na użytkownika
Zostaną usunięte informacje o nieczytanych postach, jeżeli ich ilość przekroczy podaną wartość. Nie dotyczy Administratorów, Junior Adminów, Moderatorów"
Tu jest ustawione 2000.
"Kasowanie nieczytanych z wyjątkiem napisanych przez ostatnie X dni
Jeżeli ilośc postów nieczytanych przekroczy maksymalną wartość, zostaną usunięte wszystkie z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie X dni.
Prosze starać się zadbac o to aby ilośc postów nieczytanych w bazie była jak najmniejsza, zbyt duża ilość dla pojedynczych użytkowników może wpłynąć niekorzystnie na generowane obciążenie."
Tu jest ustawione 3.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
jajcarze sie znalezli no
naprawde moge moderowac, moge nawet archiwum grup dyskusyjnych
moge HP, alb sprawy klubowe albo cos. generalnie tylko nie techniczne
jajcarze sie znalezli no
naprawde moge moderowac, moge nawet archiwum grup dyskusyjnych
moge HP, alb sprawy klubowe albo cos. generalnie tylko nie techniczne
Zglos swoja kandydature do piter34 na prywatna wiadomosc.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum