Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 18:32 [WWW] Nowy dział na stronie klubowej "Zrób To Sam"
Witam kolegów i koleżanki
Będąc jeszcze użytkownikiem Fiata Punto, korzystałem z kącika Zrób to sam na stronie klubowej Fiata Punto.
Może stworzyć coś takiego u nas? Polega to na tym, że użytkownicy robią fotki i opisują krok po kroku jak pewne rzeczy zrobić. Każdy może sobie sam poradzić z wymianą np. kolecków hamulcowych, ale nie każdy wie jak się za to zabrać.
Z czasem z pewnością uzbiera się spory "podręcznik" a klubowicze i sympatycy oszczędzą swoje cieżko zarobione pieniązki na drobnych naprawach.
Pomysł jak jak najbardziej dobry.
Prawda jest taka, że artykuły w stylu "zrób to sam" już znajdują się na stronie.
Przyznaję, że obecnie istniejący podział na kategorie nie jest najlepszy...
Najpierw należałoby zrobić spis istniejących artykułów, które nadają się do "Zrób to sam", potem dodać taką kategorię do bazy i... gotowe.
rovero. Jeżeli masz chęci to zrób spis artykułów (pospisuj ich ID widoczne w pasku adresu).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 22:45
piter34 napisał/a:
rovero. Jeżeli masz chęci to zrób spis artykułów (pospisuj ich ID widoczne w pasku adresu).
Dobrze szefie heh
Mam już gotową relację z wymiany klocków w R200 po 95r. bez ABS z fotkami... Jak to zorganizować by umieścić to w nowym dziale. Jestem też w trakcie tworzenia manuala do usunięcia pomarańczowych zaślepek w kierunkowskazie w R200.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mam już gotową relację z wymiany klocków w R200 po 95r. bez ABS z fotkami... Jak to zorganizować by umieścić to w nowym dziale.
Na stronie klubowej jest link "Wyślij artykuł" (musisz być zarejestrowany, aby wysłać). Wrzuć tam treść, a fotki do arta wyślij do mnie na mail.
W tekście artykułu zaznacz, gdzie ma być jaka fotka.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 09:53
piter34 napisał/a:
Na stronie klubowej jest link "Wyślij artykuł" (musisz być zarejestrowany, aby wysłać). Wrzuć tam treść, a fotki do arta wyślij do mnie na mail.
W tekście artykułu zaznacz, gdzie ma być jaka fotka.
Ok... jak chcesz to zrobić tak organizacyjnie? Będziesz robił nowy dział w Artykułach czy jak to widzisz?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum