zapytam się tak z innej beczki, jak wyglądały poprzednie spoty Jaki jest przedział wiekowy? od kiedy mniej wiecej sa spoty? czy sklad jest staly? ile mniej wiecej Roverkow bylo? Czego sie obawiac?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 22:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
srednia wieku 45 lat, patrzymy na auta przez pierwsze 40 minut, potem obowiazkowa cola i narzekanie co kogo bolalo przez ostatni tydzien lub dwa. o 21 do domu
zapytam się tak z innej beczki, jak wyglądały poprzednie spoty
Dokładnie tak, jak pisała walkie Dodam tylko, że czasami były jeszcze zdjęcia. Poza tym nie wspomnę o grzebaniu w bagażnikach (co można zobaczyć na zdjęciach z ostatniego spotu)
Zalakaros napisał/a:
Jaki jest przedział wiekowy
Różny, są tacy, co go trochę podnoszą
Zalakaros napisał/a:
czy sklad jest staly
Do tej pory raczej tak, ale stały skład liczy na to, że stanie się zmiennym z tendencją do wzrostu
co można zobaczyć na zdjęciach z ostatniego spotu)
A gdzie mozna ogladnac zdjecia ?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie przyjechalem poniewaz:
1. Nie chcialem zle wypasc wsrod wroclawskiej elity posiadaczy Roverkow (strasznie skacowany bylem, nieznajomi naprawda patrzac na mnie pomysleli by ze jakis uposledzony jestem)
2. Rover byl brudy i mial mokre siedzenie po praniu (wylal sie dzis rano redbull)
Ogolnie godzina mi srednio pasuje, o tej porze w niedziele jestem zawsze z przyjaciolmi pod milenijnym albo w innym miejscu (nie mylic mnie z pseudo tuningowcami, po prostu lubie motoryzacje i przebywac w srod jej pasjonatow)
Ehhh dalej sie zle czuje i jak teraz czytam swoj post to sie smieje bo jakos tak nieposkladane to jest.
Pozdro i jeszcze raz przepraszam ze zadeklorowalem sie i nie przyjechalem.
o tej porze w niedziele jestem zawsze z przyjaciolmi pod milenijnym albo w innym miejscu (nie mylic mnie z pseudo tuningowcami, po prostu lubie motoryzacje i przebywac w srod jej pasjonatow)
No a my to co? W koncu też przyjeżdżamy samochodami. Ale szanuję odmienny nieco gust. Mimo wszystko zapraszamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum