A ja wczoraj też byłem na Bemowie około 20-21 i nikogo nie widziałem a około 18 była ekipa Peugeotów
My dojechalismy ok. 20:40, bylo juz kilka osob.
Potem jeszcze troche osob dojechalo. Moze byles nie w tym miejscu co trzeba
A moze przyjechales czarna 45'tka i poszedles "gdzies" zostawiajac nas jakies 100m obok
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A ja wczoraj też byłem na Bemowie około 20-21 i nikogo nie widziałem a około 18 była ekipa Peugeotów
Ja byłem od 20:10, ale już wcześniej były dwa Roverki, tzn. Roverek i MG.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Hhmm no to nie wiem miejsce dobre było Centrum Handlowe Bmw może ślepy byłem siedziałem sobie na placu zabaw od około 18 w DaGrasso miejsca nie było potem około 20 pojechałem odwieść znajomych na Wolę i wracając przez Bmw patrzyłem czy kogoś nie ma i nie było . A u was było miejsce w DaGrasso??
Hhmm no to nie wiem miejsce dobre było Centrum Handlowe Bmw może ślepy byłem siedziałem sobie na placu zabaw od około 18 w DaGrasso miejsca nie było potem około 20 pojechałem odwieść znajomych na Wolę i wracając przez Bmw patrzyłem czy kogoś nie ma i nie było . A u was było miejsce w DaGrasso??
Najpierw staliśmy przy autkach, potem, koło 20:45, weszliśmy do DaGrasso i siedzieliśmy z godzinkę, a potem wróciliśmy na parking, ale przez cały czas stało 8-10 Roverków na parkingu przed DaGrasso.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 20:14
zapomniałam!!! i kto mi teraz baterie wymieni...
ale tak to jest jak kobieta wybierze się na zakupy przypomniało mi się dopiero w drodze powrotnej jak zobaczyłam Roverka, ale niestety nie byłam swoim autkiem a była już prawie 20
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Za tydzien... ale ja kombinuje zeby cos wczesniej zorganizowac.
Zeby w koncu zdjecia wyszly normalne... moze cos nakrecic bo youtube mnie juz prosil o kolejny filmy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum