Wysłany: Czw Sty 06, 2011 13:11 [R75] Zmieniarka Radio - Pasuje czy nie pasuje ??
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Chce kupic na allegro zmieniarke, ale nie wiem czy bedzie ona pasowac do mojego radia, zdjecia sprzetów ponizej, problem w tym ze Pan sprzedajacy nie spieszy sie z wyslaniem mi odpowiedzi z danymi ktore sa z tylu zmieniarki.
Prosze o pomoc,
Baba
_________________ lovelek jest tylko jeden
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 13:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poszukaj wtyczki, od niej zależy co Ci spasuje, ja np mam to radio philipsa a zmienairke alpine, ktora juz do tego wyzszego radia nie podchodzi (Maryba miał to lepsze radio i zmieniarki nie podłączył bo kostka inna a do mnie pasowała..)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
reniatka266, popros sprzedawce żeby dał ci cały kabel od radia do zmieniarki ,sam kiedys sprzedałem taki komplet,a ta zmieniarka ALPINE bedzie pasowac do tego radia
najlepiej wyciągni radio i zobacz czy jest kostka wpieta z tym krótkim przewodem
poszukaj wtyczki, od niej zależy co Ci spasuje, ja np mam to radio philipsa a zmienairke alpine, ktora juz do tego wyzszego radia nie podchodzi (Maryba miał to lepsze radio i zmieniarki nie podłączył bo kostka inna a do mnie pasowała..)
jak sie okazało miałem kabel - ale urwany
reniatka266 napisał/a:
No wiec tak,
Nie moge wyjac radia bo nie mam wyjmakow, dokladnie schowek przetrzepany i nie ma koncowki...jest tylko dziurka zeby kabel wyprowadzic.
Co teraz
spróbuj wykręcic schowek, ze środkowej konsoli powinien lecieć kabelek jeśli nie to moze go poprostu nie ma - może ktos go urwał tak jak mnie .
"wyrwalam" pol konsoli ale estetycznie, nic nie pourywalam...robilam z wyczuciem haha, ale wiecie...to nie jest najwiekszy problem bo....ktos wlasnie zwinal z allegro mi sprzed nosa, ta zmieniarke ( i widzicie, pomogliscie mi a jakas &&^(((@()#(*#@ kliknela i dupa (( ma ktos moze do odsprzedania ?????????
ja nie chce radia tv chce tylko zmieniarke, ale czy jesli bym chciala podpiac to radio tv od rovera, to moge tylko dolaczyc odtwarzacz dvd ? nie chce miec kablowki w samochodzie
w dziale Car audio jest gdzies post jak ktos przerabia w miejsce zmieniarki MP3, też chciałem kiedys radio z tv ale zaduzo przerabiania mysle o czyms takim
http://allegro.pl/nvox-mo...1399373572.html
Widzialam to rozwiazanie, jednak ja chce takie samo radio jak mam w roverze, ale czy podejdzie to z TV firmy rovera, po to by moc do tego tv podpiac np odtwarzacz DVD, nigdzie nie widze w postach odpowiedzi na to pytanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum