Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 20:41
Na mnie na razie nie liczcie. Dopiero na święta ustalę termin wycieczki do wielkopolski. Wtedy będę się starał ustawić z Przemo. Może się uda do czasu hamowni ustawić kącik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Widzę, że Brt i String wolą termin po świętach (pewnie kwiecień) .. Co Wy na to ? Mundek, jesteś zdecydowana ? Ja i xROnx jesteśmy dostępni praktycznie w każdym terminie ...
no to ja sie odwaze i zaproponuje kolejna sobote tj. 5.04. Mysle ze String bedzie mial juz nowe turbo i moze Btrowi bedzie pasowac wiec i nas bedzie wiecej, taniej i bardziej zabawnie
Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 298 Skąd: Nowa Sól/Wrocław
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 19:34
Kurcze też bym z chęcią pojechał Mką jeśli ją do tego czasu znajdę.. Teoretycznie poszukiwania nie powinny trwać strasznie długo ale teoria często odbiega od praktyki.
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 20:16
mam nadzieję że do soboty 5 kwietnia - będę się cieszył z nowo regenerowanej turbiny i wtedy tym bardziej będę chciał sie sprawdzić na hamowni. Póki co mam dosłowną hamownię, bo ruszyć się nie mogę - stoi na parkingu na Krętej obok mechanika, który nie chciał się podjąć naprawy Roverka i czeka na lawete
co do godziny to z tego co pamietam co Skiba pisal/mowil to jesli klub to godziny sa do ustalenia. oficjalnie sa do 14 ale moze uda sie cos wykombinowac. Niechaj Skiba sie kontaktuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum