umieściłem te przekaźniki z tyłu w bagażniku po prawej stronie. Tam jest najłatwiejszy dostęp do wszelkich niezbędnych kabelków i łatwo umocować przekaźniki.
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No tam gdzie jest ta aparatura do odbierania sygnały z kluczyka, bo ja sam nie mam czasu za bardzo rozbierać samochodu i szukać tego, jak ktoś wie to po prostu pójdzie to szybciej.
wojzel, Heh widzę że wspólnymi siłami może w końcu uda nam się to zrobić:D:D
Ja jeszcze chce w swoim dołożyć domykanie szyb ale to troszkę później Ale z tym wiem że jest trochę łatwiej
Ostatnio zmieniony przez kamax_19 Czw Maj 13, 2010 20:16, w całości zmieniany 1 raz
TomCW R200 (tzw. okrąglaku) występowały 2 rodzaje centralek alarmu. Starszy typ (w komplecie z pilotami 3TXA) występował do nr VIN WD261857 i niestety posiadacze wyposażonych w niego R200 nie ujrzą migających kierunkowskazów.
W nowszych R200 był nowszy typ alarmu (i piloty 3TXB) i tutaj sygnalizacja otwarcia/zamknięcia jest już obecna."
Jasne jeśli już "zakumam" o co w tym chodzi i roverek zamrgua do mnie w końcu światłami przy otwieraniu na dzień dobry i na do widzenia przy zamykaniu pomogę innym chcącym tego samego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum