A wiec tak..
Turbo dalej nie włożone dlatego bo iż że nie ma mnie w kraju i przyjeżdzam tu tylko na 2 dni i nie bardzo mam w ich ciągu czas na grzebanie przy aucie ..
Znów pojawił sie cień szansy na td04
Zamówiłem tez wtryskiwacze LPG Barraccuda bo moje to dramat - jak to nic nie pomoże to czeka mnie przyjemnośc wymiany reduktora z KME Silver na Gold - to wręcz pewne ale wpierw wtryski
Poszukuje też maski i klapy bagaznika w kolorze auta - jakby ktoś miał w ludzkich piniądzach do oddania to ja chetnie - nie w kolorze tez przyjme bo auto i tak w październiku ? bedzie psikane całe
Zamówiłem też wąz od lublina - w końcu ... jeszcze musze kupić nowy termostat i nowe opaski na węże od turbo bo mam zwykłe i po prostu nie dają rady o.O
W planach też dekat - i w jego miejsce włóżenie w końcu AWG - mam nadzieje, że to troche odmuli auto
Ogólnie OC opłacone wiec auto zostaje i bedzie dalej rzeźbione
Co dalej.. Plany są spore... Kwestia kasy aby je wykonać
Sprzedaz byla podyktowana glownie przez brak kasy na OC..
oc oplacone a auto po prostu stoi na olx do konca aukcji..
td04 lezy w garazu... na dniach matuje i nowy lakier wiec raczej bede go dalej meczyl
[ Dodano: Nie Paź 02, 2016 20:43 ]
zeby nie bylo ze tylko gadam.. a jutro tym czasowo mam nadzieje zlozyc t25 z saaba.
co dalej.. opaski srubowe musze kupić bo moje nie dają rady..
owinac wydech od nowa.. i wymyslic lepsze polaczenie pomiedzy rurami bo rurka pcv ma idealny wymiar ale jest miekka i podczas skrecania ja gnie
[ Dodano: Wto Paź 11, 2016 21:01 ]
Mam dość..
Mialem jechać po maske bo znalazłem w kolorze... No ale poskładałem turbo z saaba .. pojeździłem jeden dzień i parkująć pod blokiem zginałem w parze..
1 myśl - spadł jakiś skur.. wąż albo coś..
Maska do góry - chłodnica wybuchła ... Tzn pękł plastik wokół króćca który idzie w strone termostatu..
Pojechałem więc po chłodnice i po maske.. Chłodnica z SDi kupiona ale maska.. porysowana cala, pogięta.. dramat co Ci ludzie sprzedają..
W każdym razie jutro nowa stara chłodnica i moze to zacznie kiedys jeździć
LONGER - on jest cały czas wystawiony na olx... Aukcje kończy sie 2 tygodnie...
A i chciałbym sie przesiąść na stonowany samochód w automacie
[ Dodano: Wto Paź 18, 2016 21:19 ]
Tak wiec jutro jade po lakier narazie na zaprawki - nie chce mi sie go lakierować jak juz podjęłem decyzje o sprzedaży. Psikne tylko w kolor zaprawki które teraz są tylko w podkładzie..
Za to dziś w koncu zamontowałem to co mnie muliło...
Wtryskiwacze LPG barraccuda .. Auto w koncu sie odmuliło i nie jak na valtecach do 4 tys.. teraz idzie do końca
No i wyrwałem fotel z auta bo nitka puściła i sie rozlazł.. Skóra jest nie ruszona wiec wystarczy przez stare dziury przerzucić nową nitke... ale to zaniose do szewca i niech to porządną nicią zlapie
Tomek, weź te wtryskiwacze zamontuj na równych przewodach tak
To nie do Ti Tak przyszły od gościa od którego kupiłem... Dzisiaj montowałem to na gotowo i wszystko jest na rownych nowych przewodach... ale jeszcze trzeba to doregulować bo chodzi jakby chciało a nie mogło
[ Dodano: Pon Paź 24, 2016 20:27 ]
Tak więc gaz chodzi bardzo ładnie teraz
Moc jest przez caly zakres ... chodzi chyba równiej niż na PB o.O
Co dalej ? Fotel zszyty.. Jutro wymiana klocków bo moje skisły - co za mózg wsadził tak małe tarcze hamulcowe do tak mocnego auta
Zaprawki poszły w kolor Co prawda miało to być amatorsko aby było tylko w kolor a wyszlo tak ładnie, ze jest idealna gładź Wystarczy przepolerować 2500 i pastą i bedzie jak ta lala
Co dalej ? Zmyć to z plastików Ogarnac "drewno" koło lewarka biegow - bo nigdzie nie moge dorwać tunelu z całym drewnem.
No i doszczelnić spływ olejowy bo cieknie z niego.. a tak to auto jeździ hamuje ... w sam raz na sprzedaż hy hy
[ Dodano: Pon Paź 31, 2016 21:39 ]
Grzebiem dalej
Na dniach wpadną tweety
No i chyba szukam kasty
Rover 600.. prawdopodobnie jakiegoś SDi z padnietym silnikiem który posluży jako nowy dom dla mojego pieca najlepiej czarna bo taki kolor ma miec docelowo Ti itd..
No i graty od sowy biore bo pewnie cos sie przyda No i zabieram sie za wydech.. Tj. Downpipe, nowy elastyczny, dekat - awg tłumik, środek oem i końcowy RM3.. Przelotowa ale cicha bo moja juz mnie doprowadza do urwicy macicy... Buuuuu buuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Jakies badziewie rodem z golfa III
Folia --> karton oklejony tasmą bezbarwną --> w kartonie folia bombelkowa zaklejona tasma -> w folii karton caaaly owiniety tasmą a w kartonie --> drugi karton caly owieniety tasmą.. Na szczescie w środku potem juz znajdował sie tylko BOV properfekt typ II
[ Dodano: Sob Lis 05, 2016 21:56 ]
Dobra BOV kupiony..
Wąz od termostatu wymieniony na nowy - ori z 620Ti z odpowietrznikiem itd..
No ale cóz... temat do zamknięcia..
Rover sprzedany .. Wrócił tam skąd go kupiłem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum