Ydydydydydydydydy na filmie chyba nie bedzie ciekawe w takich warunkach na drodze co mam raczej przyspieszenia nie uzyskam, na codzien jezdze bez doladowania boost jakiegos wiekszego bo kola odrazu miela
[ Dodano: Sob Sty 18, 2014 17:34 ]
Kolejny problem, po zamontowaniu MBC i ustawieniu doładowania na 0,9 bara chwile sobie śmigał elegancko moc konkretna du*e urywało lecz później przy naugłym bucie i lekko powyżej 0.5 bara tak jak by gubił zapłon nie mylić z odciną, strzelał z wydechu jak wściekły, dusi się poprostu i napierdziela z wydechu
Podejrzenie padło na pompę paliwa, pompa VVC chyba nie ogarnia dziś mierzyłem ciśnienie i bylo 2.9 bara, posiadam też pompę z r620 ti i będę ją wymieniał tak czy siak, pytanko czy zbyt małe ciśnienie powodowało by że przy naglym bucie i przez to że paliwo nie dociera tak jak trzeba bedzie aż tak srzelac z wydechu?
świece wymienione, kopułka z palcem wyglądały na świeże więc tylko przeczyściłem delikatnie papierem ściernym, czujnik położenia wału podmieniany, kable nie mają przebicia.
Tylko czy uda mi się wcisnąć jakoś pompe od 620 ti bo widze ze w ZR ma odrazu pływak przy pompie a w R inaczej troche jest
[ Dodano: Sob Sty 18, 2014 18:42 ]
A może map sensor?
[ Dodano: Sob Sty 18, 2014 19:55 ]
Wydazenie z przed chwili... gdy ruszylem z miejsca i wciskalem lekko gaz samochod nie reagowal po czym zgasl.... kurcze powoli zaczynam sie martwic...
[ Dodano: Sob Sty 18, 2014 19:56 ]
I coraz ciezej zaczyna odpalac musi pare razy zakrecic
teraz celuje albo w zatykajacy filtr paliwa ale mam troche watpliwości, bardziej w komputer ponieważ obluzowała mi się jedna strona i troche latała byc moze pod wplywem wilbracji coś się uszkodziło i na celowniku map sensor bo raz idzie jak malina a raz poprostu pada nie wiadomo dlaczego
Tzn troche uściślijmy, wyszła obluzowana wtyczka od TPS, po jej podłączeniu auto już nie poszarpuje, tylko jedzie ok albo gaśnie... doszliśmy do tego, ze o czymś podobnym mówił dobryziom, jak mu się mapsensor odlutował, raz auto ejchało ok, raz po prostu gasło.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Haha no sorry fakt faktem ten moj silnik vvc igla, moze chcesz kupic?? A co do problemu z wypadaniem zaplonu i strzaly z wydechu to okazalo sie ze przewod na cewce luzno sobie lezal po wcisnieciu na swoje miejsce zapierdziela az milo, takie tam pierdolki poswapowe hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum