"Jeśli bedzie topic w TM to sądze ze on będzie sie walał posród postów jaki stożek,czy chip z allegro+20KM coś daje? "
Ja przyznaję mu rację. Nie widzę problemu, aby utworzyć dodatkowy podkącik o nazwie np. "Nasze modyfikacje".
Można byłoby tam zamieszczać nie tylko info dot. tuningu mechanicznego, ale także wizualnego.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja nie widzę problemu, zwłaszcza, że do działu tuning zaglądam rzadko - chyba wszyscy wiedzą jakie mam do tego podejscie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Uważam, że odrobina stylingu jest fajna i ewentualnie lepsze tarcze i klocki, spręzyny, amorki, a jeśli trzeba przerabiać coś więcej, to znaczy, że ktoś się pomylił i powinien kupić inne auto, bo jak inżynier w fabryce coś zaprojektował, to pan Miecio w garażu tego nie poprawi tak, żeby to miało ręce i nogi.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 11:45
maciej napisał/a:
a jeśli trzeba przerabiać coś więcej, to znaczy, że ktoś się pomylił i powinien kupić inne auto, bo jak inżynier w fabryce coś zaprojektował, to pan Miecio w garażu tego nie poprawi tak, żeby to miało ręce i nogi.
idzie poprawic zeby to miało rece i nogi wystarczy $$ i dobre chęci...bo wiadomo składając samochód na pół środkach to wyjdzie kupa...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a jeśli trzeba przerabiać coś więcej, to znaczy, że ktoś się pomylił i powinien kupić inne auto, bo jak inżynier w fabryce coś zaprojektował, to pan Miecio w garażu tego nie poprawi tak, żeby to miało ręce i nogi.
hmm, a moj kredens ma rece i nogi
ma troche wiecej zmienione niz hamulce
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
No dobra, ale:
a) jesteś hobbystą, robisz to sam i wydaje mi się, że masz również frajdę z samej pracy nad autem, a nie tylko z jego osiągów
b) nie zrobiłeś tego jak "pan Miecio" - "tu poszerzę tłumik, tu dołożę stożek, a tu wstawię strumienicę, bo kolega powiedział, że to fajnie działa", tylko ztcw przełożyłeś kompletne układy zaprojektowane dla innego auta nie modyfikując go w miarę możliwości, a ja bardziej myślałem o modyfikacjach konkretnego silnika, żeby dawał więcej mocy, bo ktoś przyoszczędził i kupił 1.4 zamiast 2.0t
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum