A może pojawiło by się coś takiego jak jest na forum civica. Miejsce gdzie każdy może pokazać swoje autko i opisać co zmienił co zamierza. W tej chwili każdy wrzuca fotki w różnych tematach a to byłoby miejsce gdzie można by sie pochwalić autkiem, wysłuchać opinii innych, obejrzeć jak inni zmieniają autka i zaczerpnąć z tego inspirację
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W tej chwili każdy wrzuca fotki w różnych tematach a to byłoby miejsce gdzie można by sie pochwalić autkiem, wysłuchać opinii innych, obejrzeć jak inni zmieniają autka i zaczerpnąć z tego inspirację
Fotki swojego auta można wrzucać na stronę klubową.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
ja byłem nowy ale przeczytałem faq Bo nie było jeszcze forum jak autko kupowałem. Dopiero jak się zdecydowałem to się pojawiło. Na stronie klubowej szukałem informacji o modelu (grupami nie umiem się posługiwać). Rzuciłem tylko propozycję takiego działu bo wiem że takie coś ma większą oglądalność i można się pochwalić co się posiada a do tego wysłuchać komentarzy
Rzuciłem tylko propozycję takiego działu bo wiem że takie coś ma większą oglądalność i można się pochwalić co się posiada a do tego wysłuchać komentarzy
Dokładnie to samo można zrealizować na stronie klubowej w galerii klubowiczów.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 14:58
dział Projekty Tuningu Mechanicznego bardzo fajny dział,były by tam opisywane zmiany w dokonanych samochodach i poukładane każdy by mógł załorzyć Topic i prowadzić go od początku do konca i opisywać swoje zmiany w samochodzie typu:
-Swap
-Uturbianie silnika,modyfikacja jego
-Lebsze hamulce itp
i wymaganą rzeczą by w tym mogło być fotografie z przebiegających prac...Między innymi mamy tak w klubie forda fiesty:) i bardzo fajnie sie to przyjeło bo dużo osób ujawniło jakie ma maszyny poprzerabiane co za tym idzie,bliższego poznania się:)
To taka moja sugestia:)
Ostatnio zmieniony przez kolin Sro Lip 25, 2007 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 16:43
przy okazji jesli ktos ma czas i ochote jest tam mój topic może sobie poczytać co udało mi się w drugim autku osiągnąc i jakie mam plany wszystko opisane i obfotografowane
Tytuł
Modyfikacje Fiesty Kolina:)
Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum