Wymieniłem tez trochę wnętrza na czarne z Accorda, tj daszki, uchwyty boczne w drzwiach, pasy, plastiki zasłaniające mechanizm pasów, wcześniej było bardziej szaro
dzisiaj cyknę fotkę.
Ściągałem i malowałem sprayem, niestety po paru myciach odłaziło mimo że chromy najpierw zmatowiłem, teraz wszystkie chromo-ramki pomalowałem czarnym plastidipem i jest cycek od 2 miesięcy
[ Dodano: Nie Lis 09, 2014 19:10 ]
Filmik z dzisiejszego KJS
To pierwszy jego Kajtek, zapowiedziane było że nawierzchnia będzie 80% równa i asfaltowa dlatego się skusiłem i nie żałuje bo warunki były w porządku a zabawa była przednia
Trochę drze się mocniej bo ostatnio wleciał kolektor 4-2-1 z kwasiaka, po odcięciu starej konstrukcji okazało się że ten co spawał wcześniej, robił to tak że w środku wydechu były gluty hamujące spaliny, teraz jest lepiej autko odetchnęło
Marzo niestety ale okazało się że bateria w gopro klękła po 20 sekundach
Najnowsze mody i modziki na zdjęciach poniżej Z niedoróbek to jeszcze listwy w koło drzwi idą w czerń, tylne klamki do odmalowania, no i wypolerowanie szkła tam gdzie jest soczewka. i zastanawiam się żeby koło walnąć plastidipem na czarno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum