to zależy od której strony będziecie jechać, w każdym bądź razie uwarzajcie bo jak sie jedzie powiedzmy od strony Krakowa to jest spory zamieszania bo jest remont przed 3stawami, natomiast jak się jedzie od Gliwic to za. GPS nie pomogą uwierzcie mi lol :jezor:
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja i ziomek bedziemy na bank, jesli bedziemy was szukac to bede dzwonil do zouzy. Mam problem z moim Roverkiem i mysle ze koledzy pomoga sprecyzowac moj problem.
Ja się postaram być o czasie zwłaszcza, że moje kochanie dzisiaj wypucowałam. Pod Go sportem, mam nadzieję, że będzie miejsce.
Jak was coś oślepi na parkingu to będzie mój R
Mój numer telefonu ma już pół świata więc jak ktoś chce trafić to ciężko będzie nas nie znaleźć.
1. zouza i jej maleństwo, najpiękniejszy r25 na świecie (bo je wczoraj polerowałem )
2. Dawid i srebrny emerytenwagen - lanscar = r 200
3. Marcel i Marta i lodówka r 600
4. bula,
5. kwadrat
6 ralfi
7. ziomek
1. zouza i jej maleństwo, najpiękniejszy r25 na świecie (bo je wczoraj polerowałem )
2. Dawid i srebrny emerytenwagen - lanscar = r 200
3. Marcel i Marta i lodówka r 600
4. bula,
5. kwadrat
6 ralfi
7. ziomek
wjade na A4 na krk w Katowicach a co pozniej ? zjazd tam gdzie MC D.
Dokładnie bula21.
Zjedź z A4 tam gdzie MC Donalds i jedź wzdłóż autostrady aż pod byłego Geanta (aktualnie real) Wjedź na parking reala i zobaczysz Go Sport. Wtedy już nas znajdziesz bez problemu.
wjade na A4 na krk w Katowicach a co pozniej ? zjazd tam gdzie MC D.
Dokładnie bula21.
Zjedź z A4 tam gdzie MC Donalds i jedź wzdłóż autostrady aż pod byłego Geanta (aktualnie real) Wjedź na parking reala i zobaczysz Go Sport. Wtedy już nas znajdziesz bez problemu.
[/quote]
no to chyba trafie bede z moja druga polowica
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 20:36
Intuicja mi mowi, ze mijalem Roverkowicza zmierzajacego na spot na przejezdzie kolejowym obok Huty Pokoj. Wygladalo to na kierowce zadowolonego ze swojego zglebionego R200 (albo drugiej polowki na siedzeniu obok ;-D ) Dobrze dedukuje ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum