fiacik gdyby nie płomienie byłby klasa Jeszcze tylny zderzak dopasować i z tym lakierowanym wnętrzem cud miód i orzeszki Pomijając płomienie i diody to robiony bardzo fajnie
He he.... 75 i takie "upiększenia" to zbrodnia. Ale jest tam obok link do czegoś o czego istnieniu w ogóle nie wiedziałam. R 75 coupe. Jak dla mnie - przepiękny.
[ Dodano: Pią Mar 20, 2009 09:26 ]
Heh... Tak sobie pogmerałam po stronach. Chyba jednak nie ma czegoś takiego... Szkoda. Uważam, że R75 to najpiękniejszy samochód na świecie, ale niestety - dla mnie za duży. Coupe to by było coś w sam raz!
Wielka szkoda. Mogłoby być. Nie zamierzam sprzedawać mojego, ale takie coupe mogłoby mnie do tego skłonić.
Chociaż... zaraz, zaraz.... Przecież mogę pójść nieco dalej niż poprzedni właściciel i poszerzyć zakres zmian w karoserii mojego auta...
Czyli istnieje!!!! O matko! No to zaczynam zbierać....
[ Dodano: Pią Mar 20, 2009 13:15 ]
Spojrzałam właśnie na mojego przez okno. Pomachał radośnie kuperkiem. Nie, nie mogę mu tego zrobić.... W końcu tyle razem przeszliśmy. A to zapewne tylko chwilowe zauroczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum