Wysłany: Nie Sty 03, 2016 18:47 [R45] JECHAL I ZGASL
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
A wiec. OD 2 DNI BYLY PROBLEMY Z ODPALENIEM.Dzisiaj tez ale po dluzszej chwili i
pryskaniu samostartu odpalil.Na wolnych obrotach chodzil normalnie. gdy ruszyłem i przejechałem 150 metrow zaczelo lekko szarpac i zgasł. kręcenie i nic?
CO MOZE BYC PRZYCZYNA. Pomocy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 03, 2016 18:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czyli co ropa zamarza czy cos z wtryskami może być noi nie mogę go odpalić
[ Dodano: Nie Sty 03, 2016 19:08 ]
i jeszcze jedno albo mi się wydaje albo lekko pedal gazu chodzi może potencjometr pada
ale co to ma do odpalania jeśli dobrze rozumuje
Paliwo zamarzło w filtrze paliwa Dziś jak jechałem to też mi przerywał ale jak mu dałem 3-5 tyś obrotów po 10km już normalnie Paliwo jakie kupujesz ? Stacja normalna czy na lewo bo ja niby z normalniej ale tam gdzie autobusy tankują jak będzie tak samo to tankuje na normalnej stacji.
Zgadza się takie paliwo to niech sobie sami zalewają.
Ja dzisiaj z kumplem po godzinnej walce i pryskaniem samostartem wkoncu się odezwal.
Letnie paliwo i tyle nie mowie ze wszędzie parafiny od pierona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum