Wysłany: Sob Mar 05, 2016 12:56 [R75] Węże podciśnienia KV6
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Kupiłem od kolegi z forum węże podciśnienia(LLH102660) - moje obróciły się w proch.
Chciałem je zamontować ale brak mi takich (nie wiem jak to nazwać) spinek? Oringów? zatrzasków? które są w kolektorze. Taki mniejszy ogrągłu plastyczek wchodzący w większy. Szukam po schematach i u sprzedawców co to za część i jak się nazywa ale nie mogę znaleźć. Pomożecie to nazwać albo podpowiecie numer katalogowy części?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 05, 2016 12:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ani pierwszy ani drugi. Te mam ok. Chodzi mi o ten zakrzywiony wezyk ktory idzie od trojnika w strone grodzi. Wchodzi w cos pod kolektorem i ma takie gniazdo z delikatnymi podkladeczkami-mocowaniami. I to takze obrocilo sie w proch jako pierwsze.
bienias, ja niestety połamałem sobie zatrzask wchodzący w przepustnicę. O dziwo mały oring świetnie tę rurkę trzyma w tym punkcie. Skoro to jest podciśnienie, to w takim wypadku układ sam dąży do uszczelnienia przez zasysanie i całość hula.
Ani pierwszy ani drugi. Te mam ok. Chodzi mi o ten zakrzywiony wezyk ktory idzie od trojnika w strone grodzi. Wchodzi w cos pod kolektorem i ma takie gniazdo z delikatnymi podkladeczkami-mocowaniami. I to takze obrocilo sie w proch jako pierwsze.
Jeśli się nie mylę chodzi Ci pewnie o gniazdo odmy w półgłowiczce,
http://obrazki.elektroda...._1403432959.jpg
to chyba najlepiej zapytać kogoś kto wymieniał u siebie motor i stary jeszcze trzyma na części np aimp12
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum