Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 07:25
Koledze zapewne chodzi o poduszkę, która znajduje się pod akumulatorem, wnosze po zdjęciu, ostatnio musiałem ją odkręcić jak zwalałem skrzynię, więc dobrze ją zapamiętałem.
Na biegu jałowym występują drgania karoserii .
Wszystko wewnątrz samochodu wibruje.
No wlasnie - pytanie do znawcow tematu:
czy ta poducha moze powodowac cytowane objawy
U mnie takze wystepuja wibracje na jalowym (wymieniona dluga, dolna poduszka pod silnikiem, 2 pozostale wygladaja OK. Nie sprawdzalam tylko tej, chociaz u mnie (R25) poduszka skrzyni wyglada chyba odrobine inaczej...
Jugol,
Witam
mam pytanie odnośnie poduszki skrzyni biegów do rovera 400 2.0 diesel, i z tego co widze jest taka sama przy R45
nie mogę jej w żaden sposób dostać ani określić jakichkolwiek numerów tej poduszki
czy byłaby możliwość jakiejś podpowiedzi?
będe wdzięczny
Tylko gdzie ją dostać? Też muszę wymienić tą poduszkę, spisałem dziś numer KKB101622 i wybrałem się do inter cars , a tam nie ma i nigdy nie było. Szperam w necie, ale jakoś nie mogę namierzyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum