A tak z czystej ciekawosci.. czy takie MG7 dało by sie zarejestrowac w PL ? o ile Roewe 750 bylo kiedys na allegro ( na polsich blachach) to MG7 nie widzialem...
jezdzi to to wogole w kontynentalnej europie ?
czy takie MG7 dało by sie zarejestrowac w PL ? o ile Roewe 750 bylo kiedys na allegro ( na polsich blachach) to MG7 nie widzialem...
jezdzi to to wogole w kontynentalnej europie ?
zastanawiam się jak ten ktoś to zrobił i jak to możliwe, widziałem to ogłoszenie.
ogólnie sprowadzenie samochodu z Chin wydaje się mało realne, w tym przypadku wielka szkoda, nasze auta staja się niestety coraz starsze można by było mieć dużo nowsze
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
ciekawe co z elektronika w takim roewe, myślę tutaj o testbooku
nie wiem. nie widzialem.. ale nie sadze aby zmieniono za bardzo calosc.. wszak moduł ATC( klimatyzacji ) mozna podpiac do R75.. komunikacja jakas z resztą modułów musi być. bo chociazby temperaturę pobiera z IKE i przesyła to dalej do BCU.
Generalnie silnik powinien byc obslugiwany przez zwykly ELM327.. reszta modułów.. no cóż... Autocom nie ma nawet takiej marki( Roewe czy MG po 2005 roku);(
Ale dajcie mi sztuke na warsztat, chwile czasu i trochu zapalenców to zrobi sie i soft do tego
dlatego musi byc zachowana komunikacja po I-BUS.. co za tym idize.. pewnie da sie to diagnozowac w jakis sposob T4 tego nie łyknie. .bo mu kody ZCS nie pozwolą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum