Wysłany: Sro Sty 18, 2017 12:39 [R75] Różnica tylnych zderzaków między 75 a MG, ZT
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
witajcie,
proszę o info, czy jest jakaś różnica pomiędzy tylnym zderzakiem "zwykłego" rovera 75 a wersją MG ZT ? Bo mi dzisiaj pan "pocałował" tyłek i muszę wymienić zderzak i nie wiem czy mogę kupić od wersji MG ZT czy będzie mi pasować bo mam okazję taki kupić w kolorze
dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 18, 2017 12:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki panowie,
a jeszcze jedno u mnie pisze ze mam kolor jey, w aukcji allegrowicz podaje ze jest to kolor jfb. Ale patrze i jest kolor identyczny z moim... jest to możliwe że produkowali w lekko innych odcieniach aż tak niewielkich, czy po prostu allegrowicz sie machnął i błędnie zczytał kod?
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Sty 18, 2017 13:24
Zdjęcia nie oddają w pełni realnego koloru. Często ten sam kolor np. JFM występował w kilku odcieniach.
Kupując używany element pod kolor, warto jechać osobiście lub mieć pewność że rocznik ten sam. Wtedy jest większe prawdopodobieństwo że będzie pasował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum