Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam
Miałem stłuczke do wymiany prawy przedni błodnik i zderzak, zastanawiam się czy jest możliwość wymiany przodu na ten od MG ZT.
http://allegro.pl/zderzak...6693253715.html
Będzie pasować?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 14:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bedzir tylko pod warunkiem ze sprzedają kompetny z kierunkami itd. Do tego ma listwy w kolorze wiec jak to Ci spasuje do reszty wozu, a kolor i tak do malowania... zt ma inne kolory
To sie swietnie sklada bo nadkole tez musze wymienic. A jak ktos, tak zrobi to tyl jakos pasuje do niego tyl w mg tez jest szerszy? Chromy chcialem przekopiowac do zderzaka od mg da sie tak?
poprawiam samego siebie, chodziło mi o zderzak błotniki są te same Zderzak różni się dolną częścią dlatego inne są nadkola co nie znaczy że nie pasują od R75 po prostu jest brzydka szpara na dole wiem bo mi cwaniak z Alledrogo sprzedał choć zapewniał że są z MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum