Wysłany: Sob Kwi 22, 2017 16:15 Rover 25 1.4 benzyniak 2004 rok
Witam, mam do sprzedania roverka 25. Sprowadzilem go sobie z niemiec w sierpniu ubieglego roku. Na liczniku 92 tys km przejechane - w momencie sprowadzenia bylo 83 tys.
Cechy: białe zegary, 5 dzrwiowy, klima manualna, centralny zamek , alarm, bagaznik otwierany na centralnie - wszystko działa, oryginalne roverowskie felgi
Dodaje: zestaw opon zimowych, 2 pary kluczyków,
Badanie techniczne do: 30.06.2017
Moc silnika 103 km
Ubezpieczenie ważne do: 11.08:2017
Rozrząd/pasek/filtry wymienione: przy 84 tys km
Przyczyna sprzedaży: prozaiczna - mieszkam w bloku zbudowanego z płyty w latach 90 tych. Mieszkanie nigdy nie mialo powaznego remontu i sypie się - okna są nieszczelne, podłogi popękane, w ścianach są pęknięcia i dziury - potrzebuję forsy na remont a zarabiam najniższą krajową także... wiadomo...
Rzeczy, które moim zdaniem należy naprawić: tłumik koszt ok 100 zł
Wiecej info technicznych: Generalnie wszystko w nim działa, ja jestem laikiem w tych sprawach także najlepiej jak sam obejrzysz.
Auto jest zadbane jak widac na fotkach - nie palę i często go odkurzałem. Jak wejdziesz do środka to czujesz taki zapach fajny zadbanego auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum