Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2005
Cześć,
Muszę wymienić tuleje w zawieszeniu tylnym w wahaczu górnym oraz kompensatorze.
Z 17 i 18 niema problemu, znalazłem ale 22 i 23 to już gorzej.
Oryginał to koszt 8.2 funtów za sztukę (a potrzebuję 4), tedgum niema, na allegro 59zł za sztukę.
Może ktoś zna jakieś zamienniki które pasują?
Patrzyłem tuleje pod względem hondy civic, niby powinno to być tedgum 00262897, ale katalogowo ma 30mm średnicy a do Rovera niby ma być 35mm.
Czy ktoś może to potwierdzić?
Ostatnio zmieniony przez ADI-mistrzu Sro Lip 19, 2017 17:28, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 37 razy Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 530 Skąd: Warszawa/Magdalenka
Wysłany: Sro Lip 19, 2017 15:47
Nie mogę podejrzeć Twojego rysunku . Ja ostatnio kupiłem po 15 zł idealne tylne małe wahacze od Hondy Civic,oczywiście używane, są takie same jak w R45 i MG ZS. W wahaczu wzdłużnym są takie same tuleje. Zapewne wszystkie tuleje są takie same jak w Hondzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum